Wesley a provocat un conflict de proportii la Steaua

Sambata, 31 August 2013, ora 09:21
4601 citiri
Wesley a provocat un conflict de proportii la Steaua
Foto: sport.ro

Gigi Becali a facut apel la calm, insa priveste neputincios de la Jilava cum la Steaua se dezvolta un adevarat razboi intre verii sai si familia Reghecampf.

In pofida numeroaselor incercari pe care le-a facut, Gigi Becali nu a reusit sa stinga conflictul de la Steaua. Ba dimpotriva, acesta a escaladat la finalul acestei saptamani, cand Anamaria Prodan a incercat sa treaca peste capul fratilor Becali si sa obtina semnatura lui Wesley.

Gigi Becali i-a mandatat pe verii sai sa se ocupe de aducerea lui Wesley, numai ca Anamaria Prodan a incercat sa dea lovitura si sa-l convinga pe Wesley sa semneze cu ea.

Impresarul Victor Becali sustine ca Wesley a fost chemat de Anamaria Prodan pentru a discuta cu Laurentiu Reghecampf, numai ca acesta era plecat in momentul in care brazilianul le-a trecut pragul casei.

"Il cheama sa vorbeasca cu barbata-su', iar barbatul e plecat! Eu, unul, n-as fi de acord sa vina un jucator la nevasta-mea acasa", a declarat Victor Becali.

Wesley a fost, insa, deranjat de modul de lucru al sotiei antrenorului Stelei si a parasit locuint familiei Reghecampf dupa doar cateva minute.

El vrea sa-si negocieze contractul cu Steaua doar prin intermediul lui Lucian Marinescu si al lui Victor Becali.

Tocmai din acest motiv, Reghecampf si Anamaria Prodan incearca sa blocheze transferul lui Wesley la Steaua pentru a-i face loc lui Lucian Sanmartean, jucator aflat sub contract cu sotia antrenorului. Propunerea i-a fost facuta deja lui Gigi Becali, care a acceptat.

Steaua ii ofera lui Wesley un salariu lunar de 30 de mii de euro pe luna si un contract pe un an cu posibilitate de prelungire.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Wesley Steaua, #transfer wesley steaua, #Anamaria Prodan fratii Becali, #conflict Prodan Becali , #Gigi Becali