Legendele Stelei, umilite de conducerea clubului

Joi, 28 Februarie 2013, ora 17:48
3376 citiri
Legendele Stelei, umilite de conducerea clubului

Gigi Becali a alergat in stanga si in dreapta pentru a muta Parlamentul pe National Arena, dar a uitat de oamenii care au scris legenda in tricoul Stelei.

Fostii mari fotbalisti ai "ros-albastrilor" nu au fost invitati la meciul cu Chelsea. Chiar daca au incercat sa faca rost de bilete, jucatorii s-au lovit de un moment incredibil: Valeriu Argaseala si-a schimbat numarul de telefon din cauza solicitarilor numeroase.

Printre cei care a incercat sa obtina un bilet la meciul cu Chelsea este si Adrian Bumbescu. Acesta spune ca va apela la bisnitari dupa ce clubul la care a scris istorie l-a dezamagit.

"Nu am bilet la meci. Ce sa fac, o sa caut la bisnitari! L-am sunat pe Argaseala si nu mi-a raspuns. De cateva zile si-a schimbat numarul de telefon... Poate cineva de la Federatie imi da un bilet pentru ca vreau sa merg la meci. N-am mers nici cu Ajax ca n-am avut bilet!", a declarat Adrian Bumbescu.

Dintre fostii fotbalisti ai Stelei, doar Gica Hagi si Anghel Iordanescu au pus mana pe invitatii la meciul cu Chelsea.

In schimb, oameni politici precum Viorel Hrebenciuc au primit peste 100 de bilete. La meciul cu Chelsea va fi prezent tot Guvernul, Becali pregatind special 5 loje pentru oameni politici.

De asemenea, Becali a inchiriat doua chartere pentru a duce colegii din Parlament la meciul de la Londra, la care asteapta aproximativ 200 de invitati.

Gloriile Stelei, ajutate de suporteri

In ajutorul fostilor mari fotbalisti au sarit suporterii Stelei de la Peluza Nord. 20 dintre acestia au renuntat la bilete si si-au manifestat disponibilitatea de a le ceda fostilor fotbalisti.

Partida dintre Steaua si Chelsea se va disputa pe 7 martie, de la ora 20:00, pe National Arena.

C.S.

#Steaua Chelsea, #bilete Steaua Chelsea, #Steaua 86, #bilete Steaua , #Gigi Becali