Revolta la Steaua! Becali a blocat primele jucatorilor lui Reghecampf!

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 17:19
3492 citiri
Revolta la Steaua! Becali a blocat primele jucatorilor lui Reghecampf!

Steaua este in pragul unei adevarate revolte, jucatorii lui Laurentiu Reghecampf fiind tot mai nemultumiti pentru ca nici pana acum nu si-au primit promise de Gigi Becali.

Din cate se pare, latifundiarul, aflat in prezent in puscaria Jilava, se gandeste sa taie din bonusurile pe care ar trebui sa le incaseze sportivii pentru castigarea titlului si calificarea in grupele Champions League.

Potrivit celor de la Fanatik, care au discutat cu fotbalistii campioanei, atmosfera din vestiar este din ce in ce mai tensionata.

"Nu se poate asa ceva! Cand am castigat campionatul si ne-am cerut prima de obiectiv, Meme ne-a spus ca nea Gigi ne va da banii tocmai dupa ce ne vom califica in grupele Ligii Campionilor, caci vom primi bani pentru ambele reusite. Acest lucru ni s-a parut ciudat inca de la inceput, dar am zis sa strangem rindurile si sa ne gandim doar la calificarea in grupe. Dupa ce ne-am calificat in grupe, ni s-a spus ca vom primi banii atunci cand UEFA va vira Stelei prima transa de bani. Insa, am aflat zilele trecute ca in contul Stelei au intrat 8.600.000 de euro, dar toata lumea se face ca ploua. Atata timp cat sunt bani in cont, de ce nu ni-i primim?! Ceva nu e in regula!", a spus unul dintre jucatori, completat de un altul:

"Mister ne-a spus sa stam linistiti ca ne vom incasa banii, dar noi stim ca nici lui nu ii este bine cand este prins la mijloc, mai ales ca daca ar fi dupa el si maine ne-am primi banii. Insa, cheia este tot la nea Gigi, care din cate am inteles ar fi spus ca o sa ne vedem banii la urmatoarea transa, prin luna decembrie, dar nu suntem siguri. Totusi, nu asta e marea problema. Am aflat ca nea Gigi a cam taiat destul de bine din sumele pe care Meme si Mister le-a scris pe tabel. Noua ni s-a spus ca vom primi de titular 200.000 de euro, dar nu stim cati dintre noi vom mai vedea suma asta si mai ales la ce data."

Sursa citata mai anunta ca Becali vrea sa intarzie plata primelor pana in primavara anului viitor, pentru ca jucatorii care nu mai vor sa ramana in Ghencea sa fie "sariti" de la premiere.

In aceasta categorie intra fotbalisti ca Ciprian Tatarusanu, Alex Bourceanu, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski sau Federico Piovaccari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#Steaua jucatori prime, #bani jucatori Steaua, #Becali bani Steaua , #Gigi Becali