Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Sfarsitul lui Becali?

Luni, 09 August 2010, ora 09:58
5943 citiri
Sfarsitul lui Becali?

Un apropiat de-al fostului selectioner, om de fotbal la randul sau, spune ca Piturca nu va mai reveni la echipa si prevede sfarsitul lui Gigi Becali in fruntea Stelei.

"Gata! Piturca nu se mai intoarce la echipa. 100%! Principalul motiv? Becali nu a respectat contractul pe care l-a semnat cu Piti. Sunt promisiuni care nu s-au onorat. De acum inainte, va fi foarte greu pentru Gigi. Poate sa aduca si pe mama antrenorilor la echipa, tot dezastru va fi.

Piti a lucrat 24 de ore din 24 la club. Au fost zile in care nu a iesit din Ghencea. Reusise sa creeze un sistem unic in Romania, propice performantei. S-a gandit permanent numai la binele Stelei, a reusit sa-si atraga spectatori, una peste alta, adusese pacea la club.

Va fi haos! Nimeni si nimic nu-l va mai salva pe Becali", a spus acesta pentru Libertatea.

Fanii Stelei l-au anuntat deja pe Becali ca plecarea lui Piturca de la echipa va reaprinde conflictul stins in vara iar latifundiarul a anuntat ca va reintroduce interictiile pentru suporteri.

In aceste conditii, foarte probabil "ros-albastrii" vor evolua din nou cu doar cateva sute de oameni in tribune, asa cum se intampla in sezonul trecut, cand conflictul dintre Becali si fani atinsese apogeul.

Becali il vrea pe Hagi la Steaua

Victor Piturca a demisionat de la Steaua dupa ce Gigi Becali nu i-a satisfacut pretentiile financiare, latifundiarul refuzand sa garanteze cu bani faptul ca nu va mai vorbi despre echipa.

Piturca a demisionat de la Steaua

Piturca va rupe tacerea luni

Fostul selectioner va sustine o conferinta de presa in cursul zilei de luni, cand va explica de ce a plecat din Ghencea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Becali pleaca Steaua, #Piturca demisie Steaua, #conflict Becali fani Steaua, #fani Steaua razboi Becali , #Gigi Becali