Steaua, aproape de a fi evacuata si de pe National Arena

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 10:47
2475 citiri
Steaua, aproape de a fi evacuata si de pe National Arena

Steaua nu-si gaseste linistea dupa ce a fost data afara din baza sportiva din Ghencea. Echipa condusa de Gigi Becali este acum pe punctul de a fi evacuata si de pe National Arena!

Motivul este acelasi, banii pe care "ros-albastrii" ar trebui sa ii plateasca pentru a evolua pe cel mai modern stadion din Romania.

Conform lui Becali, un functionar din cadrul Primariei Bucuresti, proprietarul stadionului, vrea sa mareasca cuantumul chiriei, lucru ce ar trimite echipa din nou in pelerinaj prin tara.

"Nu mai vrea unul Popa sa inchirieze National Arena. A zis ca face ce vrea. Am cerut toate actele, sa aflu toate escrocheriile facute de asta. A zis ca nu se da jos din pat pentru 100.000 de euro. E un escroc si un bandit. Ii rog pe cei de la DNA sa il controleze pe nenorocitul asta de Popa sa vada de unde are el bani de sta el numai cu trabucuri in restaurante. Din salariul lui nu isi ia nici macar doua trabucuri.

Radu Popa e cel mai mare nenorocit si cel mai mare bandit. E functionar public. Eu am stabilit cu primarul Oprescu si cu consilierii sa jucam pe National Arena. Apoi a zis ca nu vrea sa facem contract, a zis ca nu am facut cerere. Am stabilit sa platim 20.000 de euro plus curatenia 12.000. Apoi a zis sa dam 30.000 plus curatenia. Pentru meciul cu Chiajna am dat 20.000 de euro, dar a spus ca trebuie sa platim diferenta si pentru ala", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Daca partile nu se vor intelege, Steaua va fi nevoita sa revina pe arenele din Buzau sau Ploiesti, unde a mai evoluat la inceputul sezonului.

Reamintim ca echipa lui Becali a parasit complexul sportiv din Ghencea in vara trecuta, latifundiarul considerand chiria de aproximativ 20.000 de euro pe luna prea mare.

Acum, Steaua plateste cate 32.000 de euro pentru fiecare meci jucat pe National Arena iar jucatorii se antreneaza in bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea, puse la dispozitie gratis de forul condus de Mircea Sandu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#steaua evacuata national arena, #steaua chirie national arena , #Gigi Becali