Steaua risca sa fie depunctata sau retrogradata!

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 07:20
5948 citiri
Steaua risca sa fie depunctata sau retrogradata!

Steaua Bucuresti se afla intr-o situatie mai mult decat delicata, formatia condusa de Gigi Becali riscand depunctarea sau chiar retrogradarea din Liga 1 prin retragerea licentei.

Motivul este unul extrem de simplu - nepasarea fata de echipele de juniori ale clubului, care au ramas in grija nimanui dupa evacuarea Stelei din Ghencea.

Seful departamentului de copii si juniori din cadrul FRF, Dan Ionescu, sustine, potrivit editiei tiparite a cotidianului Prosport, ca situatia este destul de serioasa iar masurile ce ar putea fi luat impotriva Stelei sunt din cele mai grave.

"Am auzit de situatia Stelei, am discutat doar cu Ion Toma, seful centrului, deoarece Argaseala nu-mi raspunde la telefon. Steaua nu-si poate disputa meciurile la Eliade, iar daca nu ne prezinta, in scris, in trei zile unde vor juca si unde se vor antrena, atunci se pot intampla lucruri grave. Vom cere stelistilor listele cu toti copiii pe care ii au acum inscrisi la grupe, deoarece cunoastem faptul ca le-a plecat o gramada de jucatori.

Daca nu vor face dovada ca se pot antrena intr-un loc decent si nu vor mai avea posibilitatea sa tina cele cinci grupe, minim pentru primirea licentei, atunci Steaua nu va mai fi programata in startul returului campionatului juniorilor. Dupa ce nu joci trei etape, atunci se va ajunge la Comisia de Disciplina, iar acolo se va putea decide chiar si retragerea licentei!", a anuntat oficialul FRF

Dupa evacuarea din baza sportiva din Ghencea, juniorii Stelei au ramas ai nimanui. O parte dintre ei au fost trimisi sa se pregateasca, in conditii destul de rele, pe baza "Vointa", iar altii la liceul "Mircea Eliade", institutie cu care "ros-albastrii" au un parteneriat.

In prima faza, cei mai buni dintre pusti au parasit imediat Steaua, ei fiind primiti cu bratele deschise de rivalii de la Dinamo. Apoi, parintii juniorilor ramasi si-au prezentat nemultumirile in fata sefilor echipei, insa nimic nu s-a rezolvat pana acum, chiar daca s-a amenintat chiar cu retragerea micilor fotbalisti de la loturi.

Ba chiar s-a ajuns in situatia in care proprietarii bazei "Vointa" au decis sa le interzica accesul si acolo pentru ca nu si-au primit banii de chirie stabiliti prin contract.

Chiar daca nu vor fi retrogradati acum, stelistii risca sa nu primeasca licenta pentru sezonul urmator al Ligii 1 daca nu pot dovedi faptul ca au cel putin 5 grupe de juniori active.

M.D.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Steaua depunctata, #Steaua retrogradata, #steaua retragere licenta, #grupe juniori steaua , #Gigi Becali