Steaua, victima in razboiul Becali - Dragomir

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 18 Iulie 2011, ora 14:06
1810 citiri
Steaua, victima in razboiul Becali - Dragomir

Steaua Bucuresti este victima colaterala a razboiul dintre Gigi Becali si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.

Cei doi s-au contrat violent inainte ca Liga sa vanda drepturile TV ale primei divizii, insa si dupa, latifundiarul acuzandu-l pe "Corleone" ca si-a "tras" un comision de cateva milioane de euro din aceasta afacere.

Dragomir, foarte vehement in prima faza, a facut apoi un mare pas inapoi in acest conflict.

"Gigi are intrare separata la Liga, nu-l opreste nimeni. La mine nu poate sa intre, pentru ca nu-l mai primesc. Nu se mai pune problema sa ma impac cu Becali, niciodata nu ma mai impac cu el", s-a marginit sa afirme Dragomir.

Daca la nivel declarativ a ingropat securea razboiului, Dumitru Dragomir a inceput sa "lucreze" cu armele pe care le stapaneste cel mai bine, documentele si influenta de la LPF.

Astfel, prima mutare a venit inainte de Supercupa, cand Liga a refuzat sa inregistreze transferul lui Mihai Costea la echipa "ros-albastra". Cei de la Liga au motivat decizia prin sechestrul pus de Fiscul doljean pe drepturile federative ale jucatorilor Universitatii Craiova in urma cu mai multe luni.

Astfel, desi Becali a platit integral suma de transfer, 1,1 milioane de euro + TVA, jucatorul nu poate evolua in tricoul Stelei. Fara aportul lui Costea, echipa lui Ronny Levy, ramasa in doar doi atacanti, a pierdut primul meci din noul sezon, 0-1 in fata celor de la Otelul Galati in Supercupa.

Mitica Dragomir nu s-a oprit aici si, luni, a anuntat ca LPF a redeschis celebrul caz "Valiza", Steaua riscand, in cel mai bun caz achitarea, insa si retrogradarea daca se vor adeveri cele mai sumbre amenintari.

"Dupa cum stiti, nici Federatia, nici Liga nu a judecat in totalitate cazul asteptand deciziile justitiei. Intre timp un oficial al clubului Steaua a declarat ca a trimis valiza la Cluj, pentru premiere. Si, cum in regulamente si statutele noastre, premiera a fost si este interzisa, intra sub incidenta FIFA", a anuntat Dragomir.

Gigi Becali nu a reactionat inca la aceste atacuri mascate, insa toata lumea asteapta o noua reactie violenta din partea latifundiarului, mai ales ca, in trecut, acest conflict s-a lasat cu dezvaluiri incredibile din culisele fotbalului romanesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#razboi Becali Dragomir, #Steaua retrogradata LPF, #Costea transfer blocat Steaua , #Gigi Becali