Steaua, victima in razboiul Becali - Dragomir

Luni, 18 Iulie 2011, ora 14:06
1437 citiri
Steaua, victima in razboiul Becali - Dragomir

Steaua Bucuresti este victima colaterala a razboiul dintre Gigi Becali si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.

Cei doi s-au contrat violent inainte ca Liga sa vanda drepturile TV ale primei divizii, insa si dupa, latifundiarul acuzandu-l pe "Corleone" ca si-a "tras" un comision de cateva milioane de euro din aceasta afacere.

Dragomir, foarte vehement in prima faza, a facut apoi un mare pas inapoi in acest conflict.

"Gigi are intrare separata la Liga, nu-l opreste nimeni. La mine nu poate sa intre, pentru ca nu-l mai primesc. Nu se mai pune problema sa ma impac cu Becali, niciodata nu ma mai impac cu el", s-a marginit sa afirme Dragomir.

Daca la nivel declarativ a ingropat securea razboiului, Dumitru Dragomir a inceput sa "lucreze" cu armele pe care le stapaneste cel mai bine, documentele si influenta de la LPF.

Astfel, prima mutare a venit inainte de Supercupa, cand Liga a refuzat sa inregistreze transferul lui Mihai Costea la echipa "ros-albastra". Cei de la Liga au motivat decizia prin sechestrul pus de Fiscul doljean pe drepturile federative ale jucatorilor Universitatii Craiova in urma cu mai multe luni.

Astfel, desi Becali a platit integral suma de transfer, 1,1 milioane de euro + TVA, jucatorul nu poate evolua in tricoul Stelei. Fara aportul lui Costea, echipa lui Ronny Levy, ramasa in doar doi atacanti, a pierdut primul meci din noul sezon, 0-1 in fata celor de la Otelul Galati in Supercupa.

Mitica Dragomir nu s-a oprit aici si, luni, a anuntat ca LPF a redeschis celebrul caz "Valiza", Steaua riscand, in cel mai bun caz achitarea, insa si retrogradarea daca se vor adeveri cele mai sumbre amenintari.

"Dupa cum stiti, nici Federatia, nici Liga nu a judecat in totalitate cazul asteptand deciziile justitiei. Intre timp un oficial al clubului Steaua a declarat ca a trimis valiza la Cluj, pentru premiere. Si, cum in regulamente si statutele noastre, premiera a fost si este interzisa, intra sub incidenta FIFA", a anuntat Dragomir.

Gigi Becali nu a reactionat inca la aceste atacuri mascate, insa toata lumea asteapta o noua reactie violenta din partea latifundiarului, mai ales ca, in trecut, acest conflict s-a lasat cu dezvaluiri incredibile din culisele fotbalului romanesc.

Citeste si:
Premierul Cîțu face cadou Bisericii Ortodoxe Române imobilul Schitului Darvari și Ferma Vlăsiei, în sedința Guvernului de mâine
Premierul Cîțu face cadou Bisericii Ortodoxe Române imobilul Schitului Darvari și Ferma Vlăsiei, în sedința Guvernului de mâine
Guvernul condus de Florin Cîțu dorește trasmiterea în mod gratuit, prin hotărâre de Guvern, a două imobile aflate în prorietatea statului către Biserica Ortodoxă Română. În nota de...
Vlad Voiculescu: ”România a comandat iraţional vaccinuri şi a ajuns în situaţia de a vinde şi dona mai multe decât orice altă ţară din Europa”
Vlad Voiculescu: ”România a comandat iraţional vaccinuri şi a ajuns în situaţia de a vinde şi dona mai multe decât orice altă ţară din Europa”
Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă că ancheta DNA cu privire la vaccinurile cumpărate de România este bine-venită, întrucât ţara noastră a comandat iraţional...
Sursa: Ziare.com