Suspiciunile de blat de la Sportul - Steaua iau amploare

Duminica, 17 Aprilie 2011, ora 10:12
3416 citiri
Suspiciunile de blat de la Sportul - Steaua iau amploare

Suspiciunile de blat de la partida dintre Sportul Studentesc si Steaua sunt amplificate chiar de patronul gruparii din Regie, Vasile Siman.

Acesta spune ca a ramas mirat cand a vazut caderea echipei sale din finalul meciului si a anuntat inceperea unei anchete.

"Nu inteleg ce s-a intamplat la ultimul gol. Mi s-a parut in neregula! Ambele faze din care am primit goluri nu au avut legatura cu meciul. Greselile sunt impardonabile, imi ridica semne de intrebare. Nu pot sa afirm cert ca a facut intentionat, dar, indiferent cum a fost, nu avea voie sa faca asa ceva", a spus Vasile Siman la Dolce Sport.

Sportul - Steaua, acuzat de blat

Vasile Siman a fost completat de administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu.

"Finalul meciului a fost bizar. Fundasii n-au vrut sa atace mingea ca sa ajunga la Maicon. Mai devreme sau mai tarziu, adevarul va iesi la iveala", a afirmat Dinu, pentru sursa citata.

Maicon, eroul Stelei

Imediat dupa finalul meciului din Regie, George Copos si Dinu Gheorghe l-au sunat pe Vasile Siman pentru a-i reprosa ca a vandut intentionat meciul cu Steaua, castigat de ros-albastri, dupa golurile lui Maicon.

Citeste si:
Jucătorul amenințat de Gigi Becali: "Joacă bă fotbal!"
Jucătorul amenințat de Gigi Becali: "Joacă bă fotbal!"
Gigi Becali și-a păstrat vechile obiceiuri, acelea de a interveni în mersul echipei și a-și mărturisi nemulțumirile în privința unor fotbaliști. Ultimul intrat în vizorul patronului...
Gigi Becali a făcut echipa pentru noul sezon! Care sunt titularii de la FCSB
Gigi Becali a făcut echipa pentru noul sezon! Care sunt titularii de la FCSB
FCSB a ratat pentru al șaptelea an consecutiv titlul de campioană a României și va începe noul sezon cu gândul să evite un nou eșec. Vechile obiceiuri rămân însă valabile, implicarea...