Becali si Ilie Dumitrescu s-au pus de acord: Steaua va fi campioana

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 30 August 2010, ora 17:36
1739 citiri
Becali si Ilie Dumitrescu s-au pus de acord: Steaua va fi campioana

Gigi Becali si Ilie Dumitrescu gandesc la fel, patronul si antrenorul formatiei din bulevardul Ghencea anuntand ca Steaua va fi campioana in aces sezon.

Dupa ce s-au pus de acord in celebra "gentlemen's agreement", de la numirea tehnicianului, cei doi demonstreaza ca au inca aceeasi viziune in ceea ce priveste succesul echipei din acest campionat.

"Am reusit sa revenim pe primul loc, avem un punct avans de Dinamo, principala contracandidata la titlu. Eu zic ca Steaua e favorita la titlu. Nu as avea nici o scuza daca nu luam titlu", a declarat Dumitrescu dupa meciul cu FC Timisoara, la GSpTV, completat imediat de Gigi Becali: "Avem sanse 100% la titlu!"

Daca optimismul este la cote tot mai inalte in Ghencea, nu acelasi lucru se poate spune si despre jocul echipei, care lasa de dorit din ce in ce mai mult.

Dupa returul dezastruos de la Zurich, din Europa League, cand numai norocul fantastic a facut ca "ros-albastrii" sa se califice in grupe, partida cu FC Timisoara a fost din nou una modesta, in special in repriza secunda, atunci cand jucatorii lui Dumitrescu au cedat total si le-au permis banatenilor sa egaleze.

Colac peste pupaza, la Steaua se anunta noi mutari impresionante, 6 jucatori noi urmand a veni de la Unirea Urziceni iar alti 5 urmand a pleca la diverse formatii. In aceste conditii, omogenitatea lotului care abia apucase sa se inchege va avea mult de suferit.

Va fi nevoie de o noua perioada de acomodare pentru noii jucatori, de stabilire a relatiilor de joc si de cunoastere a coechipierilor. Dezavantajul Stelei este ca acum campionatul a inceput si orice sincopa se va vedea negresit pe tabela de marcaj si in linia de clasament.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali Ilie Dumitrescu acord, #Becali Dumitrescu Steaua campioana, #Steaua favorita titlu , #Ilie Dumitrescu
Comentarii
V
valencia
rank 1
daca sf.ilie a decretat,iar messia jiji a parafat,e cazul sa ne apucam de alte sporturi
Poza HEADACHE
HEADACHE
rank 5
eu credeam ca pe terenul de fotbal se hotaraste campioana