Ilie Dumitrescu a anuntat noile reguli de la Steaua

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 14:47
2424 citiri
Ilie Dumitrescu a anuntat noile reguli de la Steaua

Ilie Dumitrescu, antrenorul principal al Stelei, a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, noul Regulament al "ros-albastrilor".

"Mister" a precizat ca jucatorii au venit la el si i-au cerut sa reduca zilele de cantonament. Tehnicianul a anuntat apoi care sunt noile reguli din Ghencea.

"Jucatorii au venit la mine si mi-au spus ca sunt profesionisti si ca ar vrea sa reduca numarul de zile de cantonament. Le-am spus ca nici mie nu imi place, dar ca eu am responsabilitatea rezultatelor. Am semnat un Regulament de Ordine Interioara, le-am spus ca nu au voie sa fie in oras peste ora 22:00, cu 72 de ore inainte de meci. Le-am transmis ca este foarte important respectul de grup, nu au voie sa foloseasca cuvinte jignitoare la adresa unui coleg. Nu au voie sa vorbeasca in contradictoriu cu persoanele din staff, pentru ca in spatele rezultatelor stau toate aceste persoane. Femeia de serviciu merita respect", a declarat Ilie Dumitrescu.

Antrenorul Stelei i-a avertizat pe fotbalisti cu amenzi daca vor fi surprinsi practicand alte activitati sportive in zilele libere.

"Le-am spus ca ii voi amenda daca in ziua lor libera vor juca fotbal pe plaja, cand noi incercam sa ii protejam", a explicat Dumitrescu.

Tehnicianul formatiei din bulevardul Ghencea si-a continuat discursul spunand ca nu va accepta ca jucatorii sai sa primeasca avertismente pentru gesturi nesportive sau injurii.

"N-as vrea sa se intample lucrurile astea la Steaua. Nu vreau cartonase pentru injurii sau pentru anumite gesturi care sa dauneze interesului echipei", a punctat Ilie Dumitrescu.

Trecand de la Regulament la meciul de la sambata, cu Unirea Urziceni, Ilie Dumitrescu s-a declarat amuzat de speculatiile referitoare la un posibil aranjament intre Steaua si Unirea Urziceni.

"Imi fac jocul in functie de echipa mea. O sa incercam sa luam cat mai multe informatii despre jucatorii care vor fi la Urziceni. Pe mine ma amuza discutiile legate de blat", a mai afirmat tehnicianul "ros-albastrilor".

Steaua va intalni Unirea Urziceni in etapa a saptea din Liga 1. Meciul se va disputa sambata, de la ora 20.00, si va fi transmis in format LIVE Text pe siteul Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
#Ilie Dumitrescu regulament Steaua, #Regulament Ordine Interioara Steaua, #reguli jucatori Steaua , #Ilie Dumitrescu