Ilie Stan isi pune suporterii in cap

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 07:32
2980 citiri
Ilie Stan isi pune suporterii in cap

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, nu este de acord cu suporterii "ros-albastri" care au cerut ca Novak Martinovici sa fie noul capitan de echipa.

Ilie Stan a anuntat ca Bourceanu va purta in continuare banderola, iar vice-capitan ramane portarul Tatarusanu.

"Initial, nu mi-am dat seama ca baietii nostri au fost eliminati. Apoi, a trebuit sa ma concentrez pe ceea ce aveam de facut, nu stiam pe cine sa bag in teren! In mod normal, jucatorii n-ar trebui suspendati!

Martinovici e un fotbalist de echipa, are o determinare extraordinara, dar avem capitan, pe Alex Bourceanu. Apoi vine Tatarusanu. Si Martinovici intra in calcule pentru banderola atunci cand consider eui", a declarat Ilie Stan la Sport.ro.

Martinovici si Stanca, idoli pentru fanii Stelei

Jucatorul stelist George Galamaz a fost lovit de un suporter al Petrolului cu pumnul in cap, langa ureche, si a cazut la pamant sangerand. In apararea sa a sarit Novak Martinovici, care, dupa ce l-a bruscat pe suporter, l-a lovit violent cu piciorul in fata. Ceilalti jucatori stelisti l-au inconjurat pe suporter si l-au lovit.

Galamaz, victima unui atac premeditat! Cati ani de inchisoare risca huliganul

Galamaz a fost scos pe targa, in timp ce Martinovici si Stanca au fost eliminati. Jucatorii Stelei au protestat si l-au inconjurat pe Robert Dumitru, insa fanii ploiesteni nu s-au oprit. Pentru cateva momente, jocul a fost reluat.

Huliganul care l-a atacat pe Galamaz era drogat

Dupa ce Steaua a facut 2-0 din penaltiul lui Mihai Costea, in locul lui Stanca, eliminat, a intrat Tatarusanu, dar cand acesta se pregatea sa intre in careu a fost lovit cu o petarda aruncata de fanii ploiesteni. Apoi, Tatarusanu si-a revenit si a putut sa plece din zona de conflict, iar arbitrul Robert Dumitru a hotarat intreruperea meciului.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ilie Stan, #Stan suporteri Steaua, #Martinovici capitan Steaua , #Ilie Stan