Concluziile lui Reghecampf dupa primele meciuri la Steaua

Luni, 25 Iunie 2012, ora 08:33
2544 citiri
Concluziile lui Reghecampf dupa primele meciuri la Steaua

Laurentiu Reghecampf a analizat evolutia "ros-albastrilor" in primul cantonament al verii, declarandu-se multumit de primele meciuri ale gruparii din Bulevardul Ghecea.

"Sunt foarte multumit. Am reusit sa facem ce ne-am propus, am avut doua meciuri in care jucatorii au respectat ce le-am spus si nu avem niciun accidentat, in afara de Gabi Matei.

In primul rand am vrut sa ii cunosc pe jucatori, iar ei sa cunoasca stilul nostru, al staff-ului. Surpriza mea a venit cand am vazut ca receptioneaza foarte bine ce le cerem, chiar daca antrenamentele sunt mult diferite fata de ce a fost pana acum in Romania.

Sunt un om care isi doreste foarte mult sa castige si sa fac lucrurile cat mai bine. Oamenii poate cred din acest motiv ca sunt dur, dar eu vreau sa imi fac treaba corect, atata tot. Este o chestie pe care m-a invatat societatea, unde am trait zece ani de zile, adica in Germania.", a declarat Reghecampf, intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Prosport.

In plus, fostul antrenor al Concordiei Chiajna a afirmat ca-si doreste sa revolutioneze Steaua cu metodele sale.

"Este timpul ca fotbalul pe care il joaca Steaua sa se schimbe. Pana acum, oamenii erau nemultumiti pentru ca nu vedeau ca echipa alearga si joaca fotbal in acelasi timp. Vreau sa schimb asta si tocmai de-aia am venit cu alte metode. Vreau doar sa adaptez ce stiu la fotbalul din Romania. Fotbalul din ziua de azi este diferit si vreau ca jucatorii mei sa poata sprinta 90 de minute. Nu am nevoie de alergare de anduranta, nu se mai cere asa ceva in fotbalul modern.", a mai spus Reghecampf.

Steaua revine luni in tara, pentru doua zile, iar pe 28 iunie va pleca din nou in Austria, in regiunea Kaprun, unde va disputa alte patru meciuri amicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#reghecampf antrenor steaua, #Reghecampf concluzii Steaua, #Steaua cantonament Austria , #Laurentiu Reghecampf