De ce s-a suparat Reghecampf

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 09:29
3942 citiri
De ce s-a suparat Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a aparut negru de suparare la microfoanele Digi Sport, desi Steaua a castigat partida cu Astra Ploiesti si s-a distantat la 10 puncte in fruntea clasamentului Ligii 1.

Tehnicianul "ros-albastrilor" a anuntat misterios ca va sustine o conferinta de presa, in care urmeaza sa anunte motivele supararii sale, lasand chiar sa se inteleaga ca va pleca, daca nu va ajunge la o intelegere cu Gigi Becali.

"Nu stiu ce mai caut eu pe aici" - Reghecampf.

Dar de ce s-a suparat Reghecampf? Imediat dupa fluierul final al partidei cu Astra, Gigi Becali a intrat in direct la TV si, in stilul obisnuit, a vorbit timp de minute bune despre intalnirea tocmai castigata de Steaua, cu 2-0.

Pana aici nimic neobisnuit, numai ca treptat Becali a inceput sa-si asume toate meritele pentru ca Steaua a reusit sa treaca peste esecurile dureroase cu Sutttgart si Brasov.

"Am vorbit cu Reghe si i-am zis sa renunte la sistemul 3-4-3. I-am spus ca n-are nimic de demonstrat cu acel sistem. Cum a renuntat la el, cum am castigat la Chiajna cu 6-0 si ati vazut cum am jucat la Copenhaga si in aceasta seara (luni - n.red.)" - Gigi Becali.

Declaratia l-a scos din minti pe Reghecampf, care l-a auzit pe Becali in direct in vestiare: "Am facut un experiment cu acel 3-4-3, dar l-am facut cu acordul tuturor".

Apoi, tot in direct, Becali a dezvaluit numele jucatorilor ce vor pleca de la Steaua in iarna, nu inainte de a anunta ca i-a stabilit impreuna cu Laurentiu Reghecampf.

A fost cireasa de pe tort: Reghecampf a rabufnit! Antrenorul gruparii din Ghencea a cerut in mai multe randuri ca despre transferuri sa se vorbeasca doar dupa ultimul meci al anului! El se teme ca jucatorii nu vor mai fi motivati si risca nu esec neasteptat vineri la Cluj.

"Trebuie sa existe o ierarhie, in care fiecare sa-si respecte pozitia" - Laurentiu Reghecampf.

In plus, Reghecampf a cerut sa nu-i fie adusi multi jucatori in pauza de iarna, pentru ca vrea continuitatea. Ce face Becali? Anunta ca va aduce sase sau sapte jucatori, pe care ii va alege el, pentru ca "am ajuns sa ma pricep la fotbal, asa ca nu ma mai iau eu dupa altii".

Antrenorul Stelei, negru de suparare. Demisioneaza din cauza lui Becali?

Cu Reghecampf antrenor, Steaua are un avans de 10 puncte in fruntea clasamentului Ligii 1, dupa 19 etape, si e calificata in primavara Europa League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Reghecampf suparat Becali Astra, #motive suparare Reghecampf Becali, #Reghecampf demisie Steaua Becali , #Laurentiu Reghecampf