Reactia lui Reghecampf dupa Pandurii - Steaua

Luni, 22 Octombrie 2012, ora 07:55
4351 citiri
Reactia lui Reghecampf dupa Pandurii - Steaua

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, s-a declarat multumit de rezultatul derbiului cu Pandurii, desi sustine ca au fost jucatori care nu s-au ridicat la nivelul echipei.

Tehnicianul crede ca partida a avut doua reprize diametral opuse si ca oricare dintre cele doua formatii putea obtine victoria.

"In prima repriza cei de la Pandurii si-au creat mai multe ocazii, insa ne-am aparat bine. In cea de-a doua repriza a fost cu totul altceva, puteam sa si castigam meciul.

Pot sa spun ca ne-am surprins singuri, au fost cativa jucatori care nu s-au ridicat la nivelul pe care il asteptam si aici ma refer la Filip si Matei. Noi am avut probleme pe benzi, nu am reusit sa-i inchidem bine.

Cred ca a fost un meci destul de frumos, cu doua reprize foarte diferite. Daca vrem sa fim corecti, trebuie sa spunem ca in prima repriza puteam sa intram cu 0-2 la cabine, caz in care era foarte greu sa mai revenim. Ma bucur ca am reusit, in partea a doua, sa ne impunem jocul. Sunt mahnit totusi pentru ca nu am reusit sa castigam", a spus Reghecampf, dupa meci, la Sport.ro.

Concluzia lui "Reghe" este insa incurajatoare pentru fanii Stelei.

"Suntem in grafic, avem 29 de puncte!"

Remiza disputata intre Pandurii si Steaua

Pandurii Targu Jiu si Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci din etapa a 12-a a Ligii 1. Dupa acest rezultat, Steaua ramane pe primul loc, cu 29 de puncte, in timp ce Pandurii se afla pe doi, cu 26 de puncte.

Etapa urmatoare, Steaua va intalni Gloria Bistrita in Ghencea, iar Pandurii va juca in deplasare cu Viitorul Constanta.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Reghecampf Steaua Pandurii, #Laurentiu Reghecampf Steaua, #Steaua Pandurii rezultat Liga 1, #declaratii Reghecampf Steaua Pandurii , #Laurentiu Reghecampf