Reggae

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 03 August 2012, ora 07:39
3052 citiri
Reggae

Steaua lui Laurentiu Reghecampf nu arata nici pe departe asa cum promitea antrenorul atunci cand a fost "uns" la celebrul "palat" din Aleea Alexandru. Trei meciuri oficiale au adus doua victorii chinuite, cu Astra si Chiajna, si o infrangere umilitoare in Europa League.

Reghecampf a ajuns la Steaua dupa ce a reusit aproape imposibilul la Chiajna, transformand Concordia dintr-o candidata certa la retrogradare, intr-o echipa care a speriat pe toata lumea cu forta ei de joc.

Atunci cand este contrat sau contestat, "Reghe" aduce in sprijinul sau aceasta unica performanta a carierei sale de antrenor. Eu sunt Reghecampf, uitati-va ce am facut la Chiajna!, a spus, nu de putine ori, tehnicianul stelist.

Comod, el nu ne invita sa ne uitam la ce a facut la Universitatea Craiova, Gloria Bistrita sau Snagov, alte echipe pe care le-a mai pregatit, ci numai acolo unde a avut rezultate, desi perioada Concordia pare mai degraba exceptia carierei sale de pana acum.

Daca imi place ceva la Reghecampf in mod deosebit, acest lucru este ambitia. Nu s-a ferit sa lucreze la formatii de comuna, cum sunt Snagovul sau Chiajna, nu s-a ferit nici de numele mari si patronii galagiosi, isi propune, si anunta public acest lucru, numai victoria, este dispus sa munceasca. Lucruri ce tin de mentalitate, mentalitate pe care si-a format-o in fotbalul german, acolo unde a avut sansa si valoarea sa evolueze in cariera de sportiv.

Totusi, ambitia nu suplineste aptitudinile.

In partida cu Spatak Trnava, Steaua a aratat rau. Poate cel mai rau din ultimii doi-trei ani. Tactica a lipsit cu desavarsire, jocul a fost confuz si previzibil pentru adversar iar interventiile tehnicianului nu au facut decat sa bulverseze complet o formatie si asa lipsita complet de luciditate.

Slovacii nu pus probleme pe National Arena. Au marcat un gol norocos, nascut dintr-un cumul de gafe facute de stelisti, totul culminand cu acea interventie de cascadorii rasului a lui Tatarusanu. Insa de la reusita lui Mikovici si pana la fluierul de final, au urmat mai bine de 85 de minute de fotbal jalnic prestat de cea mai iubita si comentata echipa din Romania.

Iar "Reghe" nu a gasit vreo solutie. Ba dompotriva! Antrenorul Stelei a adoptat cea mai proasta tactica posibila, renuntand la fundasii la banda, care puteau urca si crea superioritate in flancuri, si introducand atacanti cu nemiluita, ajungandu-se in situatia in care Rusescu evolua pe postul de mijlocas, Rocha extrema stanga, Costea cel mic extrema dreapta iar Chipciu varf central!

Steaua a avut ocazii si putea, cu putin noroc, sa obtina un egal sau chiar victoria. Dar asta nu inseamna ca jocul "ros-albastrilor" nu a fost unul jalnic, mai ales ca romanii au avut in fata o formatie extrem de modesta, care s-a grupat in defensiva si a incercat doar sa loveasca pe contra cu baloane lungi aruncate la bataie pentru Mikovici. Ori o astfel de echipa poate pune probleme numai celor de la Becicherecu Mic sau altor asemenea cluburi, nu Stelei care isi propune grupele Europa League si chiar mai mult!

Joi seara, Laurentiu Reghecampf a aratat ca nu este nici pe departe atat de bun pe cat crede si pe cat ne spune, iar daca ne uitam, in ansamplu, la toate partidele oficiale din acest sezon, Steaua este departe de valoarea unei campioane, fie ea si a Ligii 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Laurentiu Reghecampf Steaua, #Steaua Spartak Trnava rezultat, #Reghecampf Steaua Trnava , #Laurentiu Reghecampf