Reghecampf a amenintat cu demisia: Nu fac jocuri murdare

Duminica, 19 Mai 2013, ora 23:02
6008 citiri
Reghecampf a amenintat cu demisia: Nu fac jocuri murdare

Laurentiu Reghecampf a amenintat cu demisia din functia de antrenor principal al Stelei dupa infrangerea cu Viitorul Constanta, scor 2-5. Reghecampf a avut nevoie de doar 15 minute pentru a trece de la "cu siguranta... probabil ca voi demisiona" la o declaratie in care a sustinut ca s-a temut ca va fi demis.

In prima faza, Reghecampf a lasat sa se inteleaga ca va demisiona pentru ca Gigi Becali a aranjat meciul cu Viitorul Constanta.

"Cu siguranta din vara o sa continue altcineva pentru ca eu nu o sa fac niciodata asemenea lucruri si nu intru in jocuri murdare. Vreau sa termin cu capul sus. Probabil ca nu voi mai ramane la Steaua. Nu-mi place atitudinea unor oameni din tribuna, faptul ca se striga si s-a comentat pe seama acestui meci. Nu ma pot bucura si nu voi ajuta pe nimeni. Ii voi respecta, indiferent de cine sunt ei, dar este o competitie sportiva si trebuie sa-ti faci treaba cand intri pe teren. E mai bine sa vina altcineva si faca treaba", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Intrebat daca are deja o echipa pregatita, Reghecampf a raspuns ca "probabil o sa am unde sa antrenez din vara, nu-mi fac probleme".

Tehnicianul a continuat apoi, punandu-si la zid anumiti jucatori pentru prestatia pe care au avut-o.

"Prestatia anumitor jucatori a fost dezastruoasa, iar acest lucru ne da de gandit pentru ceea ce avem de facut pe viitor. Oamenii care conduc clubul se vor gandi foarte bine la ce trebuie la Steaua. Imi pare rau de Iancu, alta trebuia sa fie atitudinea lui, de Bratu si de Gardos. Nu se poate sa faci asemenea greseli, practic ne-am marcat singuri golurile. Nikolici nu a reusit sa preia nici macar o minge la picior!", a mai spus Reghecampf.

S-a razgandit in 15 minute

Lui Reghecampf i-a trecut rapid supararea, iar intr-o interventie ulterioara la acelasi post de televiziune si-a schimbat radical discursul despre plecarea de la Steaua.

Reghecampf a mentionat ca era suparat pentru infrangere si a sustinut ca, in realitate, s-a temut ca va fi demis.

"Cand pierzi cu 5 goluri normal ca te gandesti si la demisie. Poate ca domnul Becali ma dadea afara ca am pierdut, de asta am spus ca probabil nu voi mai fi antrenorul Stelei", a incercat sa se scoata Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf a preluat Steaua la inceputul acestui sezon si a reusit sa castige titlul cu cinci etape inainte de finalul campionatului.

Recent, el a semnat prelungirea contractului pe inca doua sezoane, primind o marire salariala de 150 de mii de euro pe an.

Steaua pierde suspect: 2-5 cu Viitorul lui Hagi

Steaua a pierdut meciul disputat pe teren propriu in fata echipei Viitorul Constanta, scor 2-5, in etapa a 32-a din Liga 1. Echipa lui Reghecampf a avut o prestatie modesta, iar suspciunile de blat din ultimele zile sunt intemeiate.

Finalul a fost linistit, ca intre prieteni, lipsit de emotii pentru Viitorul. In schimb, constantenii puteau marca si golul sase, insa Cojocaru a aparat penaltiul executat de Rusu. Steaua a ajutat echipa nasului lui Gigi Becali sa se salveze de la retrogradare, dupa un meci ce va intra in istoria neagra a fotbalului romanesc.

Profitand de mana de ajutor pe care a primit-o din partea Stelei, Viitorul acumuleaza 33 de puncte si urca pe locul 13 in Liga 1. Steaua ramane prima, cu 75 de puncte.

Etapa urmatoare, Steaua se va deplasa la Severin, in timp ce Viitorul va juca pe terenul lui Dinamo.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#demisie Laurentiu Reghecampf, #demisie Reghecampf Steaua , #Laurentiu Reghecampf
Comentarii