Sedinta decisiva la Steaua. Demisioneaza Reghecampf?

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 07:49
6175 citiri
Sedinta decisiva la Steaua. Demisioneaza Reghecampf?

Steaua a fost lovita, marti, de un scandal urias iar antrenorul Laurentiu Reghecampf se gandeste chiar sa demisioneze la finalul acestui sezon.

Gigi Becali, finantatorul gruparii din Ghencea, a reusit sa dinamiteze atmosfera de la echipa cu o singura mutare. Luni, imediat dupa derbiul cu Petrolul Ploiesti, el a anuntat numirea lui Daniel Stanciu in functia de director sportiv.

Problema este ca fostul impresar si conducator de la Timisoara sau Vaslui s-a certat, pe alocuri chiar violent, cu Reghecampf si Meme Stoica iar cei doi nu tolereaza cooptarea lui in staff-ul "ros-albastrilor".

Daca managerul a avut o reactie neasteptat de dura, insa in care a precizat clar ca nu va pleca de la Steaua, nu acelasi lucru se poate spune despre antrenor.

Reghecampf a primit decizia lui Becali ca o lovitura direct pentru ca Stanciu i-a aruncat cuvinte grele pe cand era oficial al echipei din Vaslui. Tehncianul nu poate trece peste acel afront, el anuntand clar ca l-ar putea tolera pe noul director sportiv doar pana la finalul sezonului.

"Niciodata nu voi accepta ca cineva sa imi jigneasca familia. Familia este peste Steaua, este normal", a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei nu s-a oprit aici, el solicitand o sedinta cu patronul Gigi Becali pentru a-i transmite acestuia toate nemultumirile pe care le are.

"Trebuie sa discutam, trebuie sa clarificam anumite lucruri", a mai spus acesta.

Scandal urias la Steaua: MM Stoica ii raspunde dur lui Becali

Chiar daca, ulterior, Gigi Becali a dat inapoi, anuntand ca Daniel Stanciu nu va mai ajunge la Steaua, ci ii va fi doar consilier, Reghecampf vrea in continuare sa discute cu latifundiarul.

"Bomba cu ceas" a explodat. Reghecampf vorbeste despre demisia de la Steaua

Pe de o parte vrea sa clarifice aceasta problema iar de cealalta parte isi doreste sa afle daca Becali este dispus sa investeasca bani multi in vara pentru a intari lotul, in perspectiva participarii in Liga Campionilor.

Becali a dezamorsat "bomba cu ceas" - Iata ce decizie a luat in cazul Stanciu

Daca ce va auzi de la patron nu va fi pe placul sau, Laurentiu Reghecampf isi va da demisia de la Steaua la finalul sezonului.

M.D.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Reghecampf demisie Steaua, #Reghecampf Becali Steaua, #Reghecampf Stanciu Steaua, #Daniel Stanciu Steaua , #Laurentiu Reghecampf