Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga 1: Steaua castiga chinuit cu Poli Timisoara, dar revine pe primul loc

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 22:23
9565 citiri
Liga 1: Steaua castiga chinuit cu Poli Timisoara, dar revine pe primul loc
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua a reusit sa castige chinuit ultima sa partida din acest an in Liga 1, scor 1-0 cu ACS Poli Timisoara, sambata seara, pe Arena Nationala.

In fata catorva sute de spectatori, Steaua a parut la inceput ca nu va avea probleme mari.

Prima repriza a fost una saraca in faze de poarta. Boldrin a fost cel mai periculos jucator al vicecampioanei, dar golul a venit in urma unei combinatii De Amorim - Adi Popa, cel din urma inscriind frumos, in minutul 33.

A fost singurul gol al acestei partide, care insa s-a animat in partea a doua.

Poli Timisoara a iesit mult mai decisa de la cabine si a avut cateva ocazii importante de a egala. Stelistii au tremurat serios pentru victorie, iar in minutul 74 oaspetii au inscris, insa golul a fost anulat eronat pentru ofsaid.

Meciul s-a terminat cu un fault dur al lui Alexandru Bourceanu asupra lui Neagu, stelistul vazand direct cartonasul rosu. Imaginile surprinse dupa finalul meciului il arata pe banatean avand urme de crampoane pe tibie si sangerand, dar fara a fi vorba despre vreo accidentare grava.

Dupa acest meci, Steaua urca cel putin pana luni pe primul loc in clasament, cu 40 de puncte. ACS Poli Timisoara petrece vacanta de iarna pe ultima pozitie, cu 8 puncte, insa pe teren a castigat cu 16 puncte mai mult, reprezentand penalizarea cu care a inceput sezonul.

Steaua - Poli Timisoara 1-0

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci! Steaua castiga cu greu si revine pe primul loc!

90+3 Cartonas rosu direct pentru Bourceanu, dupa o intrare foarte dura asupra lui Neagu! A fost probabil ultimul meci al lui Bourceanu in Liga 1 pentru Steaua.

85 - Inca o ocazie uriasa a timisorenilor! Draghici suteaza din intoarcere, dar mingea nu este atinsa de niciun jucator si se scurge incredibil prin fata portii!

84 - Boldrin a fost inlocuit de Moke. Ultima schimbare pentru Steaua in Liga 1, in acest an.

81 - Mare ocazie pentru Poli! Seroni trimite cu capul pe langa poarta, dupa un corner!

78 - Barbut este inlocuit de Mailat. Este prima schimbare la Poli.

74 - Poli Timisoara inscrie, prin Artean, insa tusierul semnalizeaza ofsaid. Decizia este eronata, insa, Enache fiind cel care il scotea din ofsaid pe jucatorul banatenilor. Timisorenii au prins curaj si forteaza egalarea.

68 - Mare eroare a lui Ovidiu Popescu, care i-a pasat direct lui Draghici, insa jucatorul lui Poli Timisoara a trimis pe langa poarta lui Nita.

65 - A doua schimbare la Steaua: Achim este inlocuit cu Rares Enceanu.

64 - Meciul este in continuare sarac in faze de poarta. Jucatorii Timisoarei isi doresc sa puna in pericol poarta adversa, dar nu pot.

50 - O prima ocazie a Stelei la poarta lui Straton, insa centrarea lui Enache il surprinde in ofsaid pe Boldrin.

46 - A inceput repriza a doua! Pintilii a fost schimbat cu Bourceanu.

Pauza pe Arena Nationala!

44 - Repriza se incheie cu Steaua in avanposturi. Adi Popa trimite peste poarta, dupa o pasa primita de la Boldrin.

33 - GOOOLLL Steauaaa! Adi Popa deschide scorul cu un sut din prima, din interiorul careului, cu latul. Mingea este trimisa pe jos, exact langa bara. De Amorim a fost cel care a dat centrarea.

25 - Stelistii controleaza jocul, insa nu s-au mai apropiat de minute bune de poarta Timisoarei. De partea cealalta, Nita nu a avut practic de lucru pana acum.

11 - Continua atacurile Stelei, oaspetii nu reusesc sa iasa din propria jumatate de teren.

8 - Boldrin scapa singur cu portarul, dar s-a fluierat ofsaid. Faza a fost neclara.

5 - Ocazie mare a Stelei! Boldrin suteaza puternic din centrul careului, dar Straton respinge!

1 - A inceput partida!

20:10 - Digi Sport anunta ca la meci asista doar 50 de spectatori, desi partida se joaca pe Arena Nationala.

19:30 - Laurentiu Reghecampf continua sa surprinda cu alegerile sale pentru echipa de start. Potrivit televiziunilor de sport, antrenorul vrea sa inceapa cu Achim si Boldrin atacanti!

Echipele de start:

Steaua: Nita - Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici - Adi Popa, Ov. Popescu, Pintilii (cpt), De Amorim - Boldrin, Achim

Rezerve: Stancioiu, Man, Valceanu, Jakolis, Moke, Enceanu, Bourceanu

Poli Timisoara: Straton - Straut, Scutaru, Seroni, Neagu - Artean, Poparadu - Barbut, Carstocea, Vadrariu - Draghici

Rezerve: Curileac, Fridrich, Popovici, Vraciu, Mailat, Bocsan, Rosu

INFO: Steaua vine dupa o infrangere cu Astra, scor 0-1, in timp ce Poli Timisoara a invins cu acelasi scor pe FC Voluntari.

INFO: Daca invinge, Steaua urca cel putin pana luni pe primul loc. Si Timisoara poate parasi pentru prima oara in acest sezon ultima pozitie a clasamentului, daca nu pierde in aceasta seara.

INFO: Partida este transmisa de Digi Sport, Dolce Sport si Look Tv.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Steaua invins Poli Timisoara, #Steaua victorie Timisoara, #Steaua primul loc Liga 1, #Steaua Timisoara Liga 1, #Steaua Timisoara direct, #Steaua Timisoara LIVE , #Liga I