Steaua pierde la Iasi primul meci oficial din 2008

Duminica, 24 Februarie 2008, ora 22:30
2369 citiri
Steaua pierde la Iasi primul meci oficial din 2008

O noua surpriza de proportii in prima etapa din acest an in Liga I, cu victoria Politehnicii Iasi in disputa de pe teren propriu cu Steaua, scor 2-1.

Steaua s-a impiedicat in fata iesenilor dupa un debut cu ghinion pentru trupa lui Marius Lacatus. Banel Nicolita a reusit un nou autogol surprinzator chiar in minutul 3 al partidei, incercand sa degajeze un balon din centrul careului propriu. Deviat de Banel, balonul a trecut peste Zapata, pentru 1-0 in favoarea gazdelor.

Steaua a restabilit egalitatea in minutul 47 prin Andres Mendoza, insa Iasiul a lovit din nou in minutul 60 prin Onut care a reluat din 4m o minge respinsa cu greu de Zapata. Bucurestenii au atacat in valuri pana la finele partidei avand numeroase ocazii sa inscrie, insa rezultatul final a ramas 2-1 pentru Poli Iasi, un scor care convine de minune liderului clasamentului CFR Cluj.

Marius Lacatus incepe anul prost, cu un esec la Poli Iasi, rezultat care lasa Steaua pe locul 5 al clasamentului, cu 38 de puncte la egalitate cu Poli Timisoara. De partea cealalta, Poli Iasi sta bine pe un linistit loc 10, cu 22 de puncte si se poate bucura in liniste de acest succes in fata echipei lui Gigi Becali.

Iata primul 11 cu care Marius Lacatus a inceput meciul cu Poli Iasi: Robinson Zapata - Pawel Golanski (Nesu 82'), Dorin Goian, Sorin Ghionea, Ifeanyi Emeghara - Banel Nicolita (Surdu 55'), Ovidiu Petre, Mihaita Plesan (Dayro Moreno 62'), Andres Mendoza, Nicolae Dica - Pepe Moreno.

Politehnica Iasi a jucat in formula: Cristian Branet - Andrej Pecnik, Cristi Munteanu, Bogdan Onut (cpt), Sergiu Homei - Sebastian Sfarlea, Leonard Naidin, Adrian Ilie, Dominik Bersnjak - Ionut Balba, Andrei Cristea.

Primele pozitii in clasamentul Ligii I sunt ocupate de CFR Cluj 49p, Rapid 41p, Urziceni 39p, Poli Timisoara 38p si Steaua 38p.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, a fost chemat în fața Curții de Apel Iași de către reprezentanții Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), după...
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Paul Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de petrecere, care pe vremuri făcea senzație în Iași, dar și în alte orașe importante ale țării. Era recunoscut drept unul...
#Steaua, #fotbal, #Iasi , #Liga I