Steaua reactioneaza dur in disputa cu FRF si LPF

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 14:42
2163 citiri
Steaua reactioneaza dur in disputa cu FRF si LPF

Steaua a reactionat dur dupa ce Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal au decis decalarea partidei cu FC Vaslui.

Managerul campioanei, Mihai Stoica, a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia i-a atacat fara menajamente pe sefii fotbalului romanesc.

"Dumitru Dragomir spune ca Liga se subordoneaza intereselor FRF. Perfect de acord. De aceea nu am facut niciun comentariu la bataia de joc, cand am fost anuntati ca etapa de campionat dinaintea 'dublei' cu Ungaria si Turcia va fi amanata. Am tacut si am tinut pumnii stransi echipei nationale. Din pacate, rezultatele de atunci ne fac sa depindem de jocul rezultatelor acum.

Suntem insa pusi in fata unui fapt implinit. Desi postul TV care detine drepturile de televizare si-a manifestat dorinta de a transmite meciul cu Vaslui duminica. Desi noi avem un meci extrem de important in saptamana premergatoare, impotriva unei echipe extrem de puternice, Chelsea, noi trebuie sa jucam neaparat sambata. Nu putem pregati jocul cu Vaslui asa cum ne-am dorit pentru ca FRF, desi ne cauta prin Mircea Sandu si ne roaga sa jucam sambata iar noi ii explicam ca am pregatit deja programul, ca am rezervat deja un charter, ca am avea doar o zi pentru a pregati meciul, face ca aceasta competitie sa nu fie corecta.

Noi avem meci cu Andorra, domnilor! Daca noi avem nevoie de o zi in plus pentru a pregati meciul cu Andorra, atunci avem o mare problema. Ii informez pe cei de la FRF ca nu conteaza cu cat castigam in Andorra, rezultatele de la meciul cu Andorra nu se iau in calcul.

Vrem sa jucam duminica pentru ca asa e normal. Oricum, jucatorii nostri se vor prezenta la nationala respectand ad literam regulamentele FIFA. De ce aceasta bataie de joc la adresa Stelei? Se da ordin ca noi sa jucam cu o zi mai devreme pentru ca la FRF nu intereseaza pe nimeni cum pregatim noi meciurile", a replicat Stoica.

Dragomir ii da o lovitura Stelei: "O sa fie scandal!"

Intalnirea dintre FC Vaslui si Steaua, din etapa a 10-a a Ligii 1, a fost devansata cu o zi pentru ca selectionerul Victor Piturca sa poata pregati foarte bine "dubla" cu Andorra si Estonia.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua scandal FRF, #Steaua LPF FRF, #Steaua Vaslui Liga 1 , #Liga I