Gigi Becali, despre demisia lui Lacatus si schimbarile de la Steaua

Luni, 07 Martie 2011, ora 12:41
4041 citiri
Gigi Becali, despre demisia lui Lacatus si schimbarile de la Steaua

Gigi Becali a sustinut, luni dupa-amiaza, o conferinta de presa, in care a vorbit despre demisia lui Marius Lacatus din functia de antrenor principal al Stelei, dar si despre schimbarile ce se vor produce la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Finantatorul "ros-albastrilor" a parut fericit ca Lacatus si-a prezentat demisia si spune ca acest sezon e compromis pentru Steaua.

"Lacatus a venit si mi-a zis ca pleaca. I-am strans mana si aia a fost. Campionatul e compromis. La 13 puncte trebuie sa fii tra-la-la sa mai crezi in titlu", a spus Becali.

Eric Bicfalvi va fi noul capitan al echipei, anunta patronul Stelei, care le promite suporterilor mari schimbari.

"Tanase nu mai poate sa fie capitan. Capitan va fi cel mai vechi jucator, Bicfalvi. Le promit suporterilor ca o sa vada schimbari la Steaua, in 4-5 luni", afirma acesta.

Caramarin va fi noul antrenor principal al Stelei, ajutat de Edi Iordanescu si... Mihai Stoica.

"Caramarin va fi principal, acum i-a venit randul lui. Edi a mai fost, sa mai astepte! Caramarin e principal acum... Cu MM-ul la un loc, cu toti", sustine Becali.

Implicarea lui Becali in alcatuirea echipei va fi si mai mare decat pana acum: "O sa-i zic noului antrenor jucatorii care trebuie sa joace neaparat. Daca ii convine bine, daca nu, la revedere".

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, o conferinta de presa sustinuta de Gigi Becali, despre demisia lui Lacatus din functia de antrenor principal al Stelei.

Desfasurarea conferintei:

12:29 - Conferinta de presa s-a incheiat.

12:25 - "In vara o sa fac alta curatenie. O sa caut doi jucatori care sa care pianul. Investitii masive in vara, indiferent de ce antrenor va veni"

12:23 - "M-am bucurat ca Lacatus l-a bagat pe Burdujan, chiar voiam sa-l vad. Pe Dica m-am mirat ca l-a bagat, nu a facut nimic cu Craiova"

12:22 - "MM imi zicea de Burdujan ca e cel mai bun la antrenament, ca, Doamne, ce face! Dar l-ati vazut si voi"

12:21 - "Caramarin va fi principal, acum i-a venit randul lui. Edi a mai fost, sa mai astepte! Caramarin e principal acum... Cu MM-ul la un loc, cu toti"

12:19 - "O sa-i zic noului antrenor jucatorii care trebuie sa joace neaparat. Daca ii convine bine, daca nu, la revedere"

12:17 - "Borcea m-a sunat sa isi bata joc de mine. Eu eram cu familia, faceam focul, imi trecuse, faceam misto deja. Nu sunt ca el"

12:16 - "Le promit suporterilor ca o sa vada schimbari la Steaua, in 4-5 luni. Eu nu mai vreau sa vorbesc pana la Paste. Daca se va intampla vreo minune, o sa vorbesc mai devreme"

12:15 - "MM Stoica nu are nicio vina. Suporterilor le multumesc din suflet si le cer scuze pentru ce s-a intamplat"

12:13 - "Vreau sa-l vad si eu pe Maicon, sa stiu daca dau banii. Cu Branestiul va juca titular! Daca nu joaca bine, salut, tata, du-te acasa"

12:12 - "Bicfalvi va fi primul capitan. Gata, de acum inainte eu decid, e dictatura la Steaua"

12:11 - "Tanase nu mai poate sa fie capitan. Capitan va fi cel mai vechi jucator, Bicfalvi. El si cu Tatarusanu"

12:10 - "I-am spui lui Dica 'Bai, tata, nu mai poti, nu mai esti de Steaua'. El a zis ca toata echipa a fost slaba. Cum adica toata echipa? Lui Burdujan i-am zis ca n-are nicio vina, dar trebuia sa spuna de la inceput ca nu poate la Steaua, ca ii e frica"

12:08 - "Campionatul e compromis. La 13 puncte trebuie sa fii tra-la-la sa mai crezi in titlu! Bine, ca mintea mea tot la titlu e, ca si eu sunt tra-la-la"

12:08 - A inceput conferinta.

Marius Lacatus si-a dat demisia, luni dimineata, din functia de antrenor principal al Stelei.

Lacatus si-a dat demisia de la Steaua

Cinci victorii, doua remize si patru infrangeri a inregistrat Steaua de cand pe banca tehnica a venit Marius Lacatus - 5 octombrie 2010.

Pentru Lacatus a fost cel de-al treilea mandat la Steaua, dupa cele din 2007-2008 si 2009.

13 puncte ii despart pe "ros-albastri" de primul loc al clasamentului Ligii 1, ocupat de Otelul Galati, cu 14 etape ramase pana la finalul sezonului.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Gigi Becali conferinta presa, #Becali conferinta demisie Lacatus , #Marius Lacatus