Steaua, "imbatranita" de Lacatus

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 11:53
1294 citiri
Steaua, "imbatranita" de Lacatus

Marius Lacatus si-a pus amprenta asupra echipei Stelei, reusind sa transforme radical primul "11" in cele 7 meciuri pe care le-a avut la dispozitie in noul sau mandat in Ghencea.

Sub comanda "Fiarei", jucatorii tineri au disparut, fiind preferati cei cu mai multa experienta.

Steaua a inceput sezonul 2010/2011 sub comanda lui Victor Piturca, primul meci fiind deplasarea de la Alba Iulia pentru disputa cu Universitatea Cluj. Fostul selectioner a utilizat in acea intalnire mai multi fotbalisti de perspectiva, ca Tatarusanu, Latovlevici, Radut, Bicfalvi, Tanase sau Bogdan Stancu, lasand impresia ca "ros-albastrii" au o formatie cu un potential de crestere fantastic.

Timpul a trecut, Piturca a demisionat, Edi Iordanescu si Ilie Dumitrescu au trecut la randul lor pe la echipa, iar jucatorii tineri au disparut treptat din primul "11", fiind trimisi pe banca de rezerve.

La Bistrita, in etapa a 13-a a Ligii 1, actualul antrenor al Stelei, Marius Lacatus, a folosit cea mai batrana formula de echipa din acest sezon. Jucatori ca Abrudan (26 de ani), Emeghara (26 de ani), Latovlevici (24 de ani), Tanase (23 de ani) sau Radut (20 de ani) au fost inlocuiti de Galamaz (30 de ani), Bonfim (29 de ani), Brandan (27 de ani) si Szekely (27 de ani), tendinta de "imbatranire" fiind mai mult decat evidenta.

Mai mult, daca in prima etapa a acestui sezon majoritatea analistilor si a oamenilor de fotbal remarca jocul de pase, combinativ, al echipei, acum nu iese in evidenta decat neputinta elevilor lui Lacatus.

Stilul s-a schimbat extraordinar de mult, Steaua parand acum o echipa imbatranita, care nu stie sa paseze si care abuzeaza pana la exasperare de lansarile pe un varf masiv - pivot - care ar trebui sa aseze baloane pentru Stancu.

Lacatus se asteapta sa fie dat afara de la Steaua

Lacatus isi toarna cenusa in cap

In aceste conditii nu este de mirare faptul ca "ros-albastrii" s-au transformat, in doar doua luni, din favoriti la castigarea titlului de campioana in echipa care se zbate sa prinda un loc de Europa League.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Steaua imbatranita Lacatus, #Marius Lacatus antrenor Steaua, #lot jucatori Steaua , #Marius Lacatus