Liga 1: Steaua invinge pe terenul Pandurilor si devine liderul campionatului

Sambata, 27 August 2016, ora 22:50
12369 citiri
Liga 1: Steaua invinge pe terenul Pandurilor si devine liderul campionatului
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti a urcat pe primul loc al clasamentului Ligii 1, pentru prima oara in acest sezon, dupa ce a invins sambata seara in deplasare pe Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, in etapa a sasea.

Meciul a inceput cu Steaua dominand si avand ocaziile notabile de poarta, insa jucatorii lui Petre Grigoras puteau da lovitura chiar inainte de pauza, cand Sanmartean a construit o faza, iar Mrzljak a sutat doar in bratele lui Nita.

Dupa pauza, partida s-a animat, iar cei doi jucatori ai Pandurilor au fost in continuare cei mai periculosi. De partea cealalta, Florin Tanase si nou-intratul Hamroun au fost cei mai incisivi stelisti.

Boldrin a inscris in minutul 68, dintr-o lovitura libera lateral dreapta, dupa ca l-a vazut pe portarul Lazar plasat gresit si a tras pe coltul scurt.

Nicolae Stanciu a incercat cateva suturi, dar fara a nimeri poarta gazdelor, in timp ce Florin Tanase a oferit cea mai frumoasa faza a meciului, in minutul 78, cand a reluat superb din foarfeca dupa o centrare a lui Hamroun, insa portarul gazdelor a fost la post.

Jucatorii Pandurilor puteau egala la ultima faza a meciului, insa nu au reusit sa impinga mingea in poarta, de la cativa metri, dupa o minge "plimbata" prin careul stelistilor.

Dupa acest meci, Steaua ajunge la 13 puncte si urca pe primul loc in clasamentul Ligii 1, avand si un meci in minus de disputat, restanta cu CSMS Iasi, care se va desfasura miercuri. Dinamo e pe 2, cu 12 puncte, iar CSU Craiova si Pandurii sunt pe 3 si 4, cu cate 9 puncte, craiovenii avand de asemenea un meci in minus disputat.

Pandurii - Steaua 0-1

Desfasurarea intalnirii:

90+3 - Ocazie uriasa a Pandurilor! jucatorii gazdelor nu reusesc sa inscrie la ultima faza a meciului, dupa o minge "plimbata" prin careul stelistilor, la cativa metri de poarta! Partida se incheie cu victoria Stelei.

83 - Surprinzatoare miscare a antrenorului gazdelor, Petre Grigoras, care face toate schimbarile in acest minut.

82 - Sut Stanciu din afara careului, putin pe langa poarta lui Lazar.

79 - Sut puternic al lui Hamroun, din lovitura libera, peste poarta Pandurilor.

78 - Florin Tanase reia superb din foarfeca dupa o centrare a lui Hamroun, dar Lazar este la post! Mare ocazie a Stelei!

75 - Stanciu incearca un sut surprinzator de la 40 de metri, Lazar este iesit din poarta, dar mingea trece pe langa.

74 - Sut Stanciu, dar peste poarta. Decarul stelist a fost destul de sters in acest meci. Si-a dorit mult sa marcheze, dar nu a reusit prea multe lucruri.

72 - Autorul golului este inlocuit de Ovidiu Popescu.

68 - GOOOOLLL Steauaaa! Boldrin inscrie dintr-o lovitura libera lateral dreapta! Stelistul il vede pe Lazar plasat gresit si trage pe coltul scurt! Eroare de plasament a portarului Pandurilor.

61 - Sanmartean si Mrzljak creeaza o noua faza la poarta stelistilor, incheiata cu sutul celui din urma. La faza urmatoare, stelistii obtin corner, dupa ce Florin Tanase nu gaseste spatiul portii, singur cu Lazar! Meciul s-a animat.

58 - Faza frumoasa a Pandurilor, Herea suteaza la poarta stelistilor, insa retine Florin Nita.

57 - Voiculet suteaza din afara careului, insa la mare distanta de poarta lui Nita.

56 - Tanase primeste cartonasul galben pentru simulare in careul advers.

46 - A inceput repriza a doua! Doua schimbari la Steaua: Hamroun a intrat in locul lui De Amorim si Bourceanu in locul lui Achim.

45 - Pauza la Targu Jiu! Cele doua echipe sunt la egalitate, 0-0.

44 - Sut Stanciu, de la distanta, dar prinde portarul Pandurilor.

40 - Ocazie uriasa a Pandurilor! Sanmartean construieste superb o faza, dupa un un-doi cu Tucudean, iar Mrzljak suteaza in bratele lui Nita!

29 - Tucudean centreaza de pe partea dreapta, dar niciun coleg nu ajunge la mingea trimisa la cativa metri de poarta.

27 - Acelasi Gabi Enache suteaza puternic, dar nu prinde spatiul portii.

25 - Enache primeste cartonasul galben, dupa un fault

16 - Lovitura libera executata de Boldrin, de la circa 25 de metri, mingea trece putin pe langa poarta Pandurilor! Steaua domina acest inceput de meci.

9 - Centrare a lui Florin Tanase de pe partea dreapta, dar niciun stelist nu se afla la intalnirea cu mingea!

4 - Stanciu are prima ocazie importanta, dupa un sut din afara careului, retinut de portarul gazdelor.

1 - A inceput partida! Steaua are prima actiune de atac, jucatorii Pandurilor resping din careu.

Echipele de start:

Steaua: Nita - Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovici - Achim, Boldrin - Adi Popa, Stanciu, De Amorim - Fl. Tanase

Rezerve: Cojocaru - Hamroun, Tudorie, Muniru, Aganovici, Ovidiu Popescu, Bourceanu

Pandurii: Lazar - Pleasca, Vasiljevici, Pitian, Grecu - Obodo, Mrzljak - Herea, Sanmartean, Voiculet - Tucudean.

Rezerve: Stanca - Buijs, Trifu, Ungurusan, Munteanu, V. Alexandru, Rauta

INFO: Partida incepe la ora 21:00 si este transmisa in direct pe Digi Sport, Dolce Sport si Look Tv.

INFO: Steaua are 10 puncte dupa 4 meciuri, fiind pe locul doi in clasament. Pandurii este pe trei, cu 9 puncte dupa 5 meciuri, astfel ca partida este un veritabil derbi de clasament.

F.N.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Steaua invins Pandurii, #Steaua lider Liga 1, #Pandurii Steaua Live, #Pandurii Steaua direct, #Pandurii Steaua Liga 1, #Pandurii Steaua etapa 6 , #meciuri