O echipa din Liga 1 tot nu poate juca pe teren propriu - unde isi va disputa meciul cu Steaua

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 11:26
2099 citiri
O echipa din Liga 1 tot nu poate juca pe teren propriu - unde isi va disputa meciul cu Steaua
Foto: Hepta.ro

ASA Targu Mures nu va putea sa joace pe teren propriu nici meciul din etapa a 20-a, cu Steaua, astfel ca echipa se va deplasa din nou la Cluj-Napoca, pe stadionul CFR-ului.

Intr-un comunicat postat pe site-ul sau, clubul muresean anunta ca "din motive care ne depasesc", nu vor putea fi avizate in timp util documentele necesare care sa ateste modificarile si imbunatatirile facuta la stadion, in ultimele doua saptamani.

Astfel, precizeza reprezentantii clublui, meciul cu Steaua se va disputa pe Cluj Arena, subliniindu-se totodata ca nu se poate astepta pana in ultima clipa primirea autorizatiei de securitate la incendiu, din partea ISU, pentru ca exista riscul ca aceasta sa nu soseasca, iar partida ar putea sa fie pierduta la masa verde.

Iata comunicatul integral al clubului, referitor la disputarea meciului pe stadionul din Cluj-Napoca:

"In ultimele doua saptamani, clubul ASA Tirgu-Mures a derulat ample lucrari de reamenajare la stadionul Trans-Sil, conform normelor legale in vigoare. Astfel, a fost redusa capacitatea stadionului pentru a asigura spatiu suplimentar pentru spectatori, a fost construita o noua cale de acces in Peluza Nord, au fost largite caile de acces in cadrul tribunelor si multe alte lucrari, totul pentru a creste gradul de confort al publicului spectator.

Aceste lucrari de reamenajare sunt finalizate si verificate de forurile abilitate. Pe langa lucrarile efective a fost nevoie si de o documentatie voluminoasa care sa ateste modificarile si imbunatatirile facute la stadionul Trans-Sil. Iar aceste documentatii au nevoie, la randul lor, de avize din partea institutiilor statului, conform legii.

Din motive care ne depasesc, documentele solicitate nu vor putea fi avizate intr-un termen care sa garanteze desfasurarea urmatorului joc pe teren propriu. Aceasta situatie este influentata si de cele doua zile libere oficiale (luni, 30 noiembrie si marti, 1 decembrie), dar si de obligativitatea clubului organizator de a anunta localitatea de desfasurare a unei partide din Liga 1, conform ROAF, cu minimum 7 zile inainte de disputarea jocului respectiv.

Avand in vedere cele prezentate mai sus, ne vedem in situatia de a fi obligati de a organiza partida din etapa a XX-a a Ligii 1 Orange, dintre ASA Tirgu-Mures si Steaua Bucuresti, tot la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, miercuri, 2 decembrie, ora 20.30.

Ne cerem scuze tuturor sustinatorilor echipei noastre si in special abonatilor ASA Tirgu-Mures pentru aceasta situatie. Mai ales pentru faptul ca, am transmis ca jocul cu FC Viitorul va fi singurul disputat pe o alta arena. Din pacate, motive independente de vointa si puterea clubului nostru, ne pun in situatia de a ne lua toate masurile de siguranta.

Nu putem astepta pana in ultima clipa primirea autorizatiei de securitate la incendiu si, sa ne trezim in ziua meciului ca aceasta nu este acordata, fapt care va duce la pierderea partidei la masa verde"

ASA Targu Mures a disputat si meciul de duminica, 2-2 cu Viitorul Constanta, pe Cluj Arena, iar in etapa din weekend se va deplasa la Timisoara.

F.N.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#ASA meci Steaua Cluj, #ASA meciuri teren propriu, #ASA aviz ISU incendiu , #meciuri