Steaua a pierdut amicalul cu Slovan Bratislava. Alibec a fost capitan si a marcat un gol superb

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 18:16
7964 citiri
Steaua a pierdut amicalul cu Slovan Bratislava. Alibec a fost capitan si a marcat un gol superb
Foto: captura video Youtube

Steaua a pierdut al patrulea amical al iernii, cu slovacii de la Slovan Bratislava, scor 1-2. Unicul gol al vicecampioanei a fost inscris de Denis Alibec, care a marcat superb, pentru prima oara in tricoul Stelei. Partida a avut loc sambata, in cadrul cantonamentului din Turcia.

Intr-un meci in care apararea lui Reghecampf a aratat probleme serioase, slovacii au deschis scorul in minutul 20, insa dupa doar doua minute Alibec a egalat, cu un sut superb din lovitura libera.

In partea a doua, Reghecampf a introdus pe rand si jucatorii de pe banca, cu exceptia lui Dennis Man, insa cei care au reusit sa puncteze decisiv au fost slovacii, cu circa un sfert de ora inainte de finalul partidei.

De remarcat ca ambele goluri ale lui Slovan au fost reusite dupa gafe in defensiva - ale lui Ovidiu Popescu si Momcilovici.

Boldrin a avut o bara, in minutele de final. La ultima faza importanta de joc, Alibec a protestat, cerand un penalti dupa un fault la Achim, si a primit al doilea cartonas galben. Dupa iesirea lui Pintilii, Alibec primise banderola de capitan.

Atacantul adus de la Astra si Jakolis au fost printre cei mai buni stelisti de pe teren, in timp ce Gnohere a fost foarte sters in aceasta partida. In plus, a fost clara lipsa de idei a lui Reghecampf pentru compartimentul defensiv, unde are putine solutii. Una dintre ele este Mihai Balasa, care a debutat sambata in tricoul Stelei.

Steaua va mai disputa urmatoarele meciuri:

31 ianuarie - FC Steaua Bucuresti - Wisla Cracovia (Polonia)

2 februarie - FC Steaua Bucuresti - HNK Hajduk Split (Croatia)

Steaua - Slovan 1-2

Desfasurarea intalnirii:

90 - Arbitrul fluiera finalul partidei! Steaua pierde al patrulea amical al iernii.

89 - Ros-albastrii au cerut penalti, dupa un fault asupra lui Achim, iar Alibec a fost eliminat in urma protestelor, primind al doilea cartonas galben.

86 - Mare ocazie a slovacilor, dar mingea este trimisa cu capul putin pe langa poarta.

INFO: Tamas a fost inlocuit de Tudorie. Astfel, atacantul stelist este din nou fortat pe postul de fundas central, pe care nu da randament.

79 - Bara Steaua, dupa un sut al lui Boldrin.

76 - GOL Slovan! Adversarii Stelei reusesc sa revina in avantaj, dupa o gafa a lui Momcilovici in apararea vicecampioanei Romaniei. A inscris Cleber.

71 - Momcilovici a avut o ocazie importanta de a marca, dar a trimis cu capul peste poarta.

69 - Corner al Stelei de pe partea dreapta, dar mingea este centrata direct in aut de poarta.

INFO: Gnohere si Pintilii sunt inlocuiti de Boldrin si Achim. Alibec preia banderola de capitan.

55 - Sut de la distanta al unui jucator al lui Slovan, a respins Stancioiu.

INFO: Au iesit de pe teren Ovidiu Popescu si De Amorim si au intrat Balasa si Enache. Si Nita a fost schimbat de Stancioiu.

46 - A inceput repriza a doua, dupa doar 11 minute de pauza. S-au recuperat astfel minutele pierdute la inceputul partidei.

45 - Pauza! Scorul este egal, 1-1.

INFO: Acesta este primul gol al lui Alibec in tricoul Stelei.

22 - GOOOLLL Steaua! Gol superb reusit de Denis Alibec, de la distanta! Fostul atacant al Astrei a inscris de la aproape 25 de metri, din lovitura libera, in vinclul portii adverse.

20 - GOL Slovan! Slovacii au deschis scorul prin fostul jucator al lui Ajax Amsterdam Lesly de Sa, care a marcat cu o lovitura de cap.

18 - Mare ocazie a stelistilor, insa Jakolis a trimis mingea peste poarta, de la marginea careului, desi scapase singur cu portarul.

13 - Nu sunt ocazii importante de gol, elevii lui Laurentiu Reghecampf s-au apropiat o singura data serios de poarta adversa.

1 - A inceput partida, cu 5 minute intarziere.

Iata echipa de start a Stelei:

Nita - Ov. Popescu, Tamas, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Jakolis, Alibec, De Amorim - Gnohere

Rezerve: Stancioiu - Tudorie, Balasa, Achim, Boldrin, Enache, Man

INFO: Partida incepe la ora 16:30 si nu este transmisa in Romania.

INFO: In primul meci amical din aceasta iarna, Steaua a fost invinsa de Qarabag cu 2-0, apoi i-a invins pe macedonenii de la Vardar Skopje cu 1-0, iar in al treilea a remizat cu rusii de la Terek Grozny, scor 1-1.

INFO: Steaua va mai disputa urmatoarele meciuri:

31 ianuarie - FC Steaua Bucuresti - Wisla Cracovia (Polonia)

2 februarie - FC Steaua Bucuresti - HNK Hajduk Split (Croatia)

F.N.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Steaua invinsa Slovan, #Steaua pierdut Slovan, #Aibec gol Steaua Slovan, #Steaua Slovan Live, #Steaua Slovan direct, #Steaua Slovan amical, #rezultat Steaua Slovan , #meciuri