A picat transferul anului, Mihai Stoica nu mai vine la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 23 Septembrie 2010, ora 07:38
3230 citiri
A picat transferul anului, Mihai Stoica nu mai vine la Steaua

Transferul anului in fotbalul romanesc, Mihai Stoica inapoi la Steaua, a picat dupa primele discutii, fostul manager al Unirii Urziceni fiind anuntat ca are usa inchisa in Ghencea.

Gigi Becali si Meme Stoica au negociat, in secret, o posibila revenire a celui din urma la Steaua, insa mutarea a cazut dupa ce latifundiarul a anuntat public ca l-a ofertat pe Stoica.

Mai mult, apropiatii lui Becali nu il au deloc la inima pe Meme si i-au transmis patronului Stelei ca acesta nu va fi bine primit in Ghencea.

"Din punctul meu de vedere as fi vrut sa stau la discutii cu Mihai Stoica, dar apropiatii mei nu vor ca Meme sa revina si nu pot sa fac contra lor. La Unirea a fost director sportiv, nu semna nimic, doar intretinea atmosfera la echipa, iar eu ii ofeream acelasi lucru la Steaua. Mie imi pare rau de fapt in ce post e el. A fost o discutie daca vii sau nu vii. Mie imi era mila in ce postura e el, a fost fratele meu mai mic. Si el crede ca am eu nevoie, ca sunt disperat", a spus Becali la GSpTV.

Imediat dupa ce Gigi Becali a facut publica oferta pentru Stoica, acesta a iesit la randul sau in presa si a anuntat ca, pentru a veni la Steaua, va pune conditii mai dure decat cele puse de Piturca in vara. A fost momentul in care Becali a luat foc si a pus punct discutiilor.

"Pai ii pune el conditii lui Becali? Daca ii pui conditii lui Becali, te cureti si nu mai vii niciodata. Am auzit ca a spus ca pune conditii, asa mi-a spus un jurnalist, ca pune conditii mai drastice decat Piturca", a tunat Gigi.

N-a vrut sa fie Mache 2?

Se pare ca principalul motiv pentru care Mihai Stoica a refuzat oferta Stelei a fost acela al postului oferit de Becali, team manager, unul prea mic pentru pretentiile omului care a facut istorie la Urziceni.

De altfel, chiar Becali a marturisit ca l-ar fi dorit pe Mihai Stoica in locul nepotului Marius "Mache" Ianuli, doar pentru a se ocupa de jucatori si echipa, fara alte atributii sau drept de semnatura pentru club.

MM Stoica, despre revenirea la Steaua

"El daca venea, i-am si spus, venea pentru vestiar si antrenamente. Avea el functie de conducere daca venea? El era un fel ce era la Urziceni. N-avea niciun fel de semnatura. Nu era Argaseala seful lui, nici Duckadam, el ma avea sef pe mine si facea treaba asta cu echipa, statea pe langa echipa. Pai ce, Mache (n.r. - Marius Ianuli, team manager) are vreun sef? El era Mache. Era mai onorabil sa fie la Steaua in functia pe care o avea la Urziceni. Asta stie cel mai bine sa faca, pentru asta voiam sa-l iau", a explicat Becali.

Becali: MM Stoica nu e in masura sa puna conditii! La Steaua doar eu conduc

Becali l-a iertat pe MM Stoica si il asteapta la Steaua

Mihai Stoica a ocupat functia de manager general al Stelei in perioada august 2004 - mai 2007, el fiind conducator al clubului in perioada in care "ros-albastrii" au obtinut cea mai mare performanta a fotbalului romanesc de dupa 1989, calificarea in semifinalele Cupei UEFA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Mihai Stoica Steaua, #transferul anului Meme Stoica Steaua, #Becali Stoica cearta , #Mihai Stoica