Meme Stoica da explicatii dupa scandalul de proportii de la Steaua

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 22:50
4435 citiri
Meme Stoica da explicatii dupa scandalul de proportii de la Steaua

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a oferit cateva explicatii dupa ce a provocat un scandal urias in sanul formatiei din bulevardul Ghencea.

Contestat vehement de suporteri dupa ce a jignit mai multe glorii ale "ros-albastrilor", intre care se numara Emerich Ienei, Anghel Iordanescu sau Tudorel Stoica, Meme a incercat sa-si nuanteze declaratiile.

Iata ce a scris oficialul campioanei pe un site de socializare:

"Eu am spus ceva, in presa - firesc - apare altceva. Am spus ca performanta Stelei din 1986 este extraordinara si irepetabila. Meritul se imparte intre creatorul acelei echipe, regretatul Ion Alecsandrescu, jucatori si antrenori. Nu a fost o intamplare, rezultatele din 1988 si 1989 spun totul despre valoarea acelei echipe, de departe cea mai valoroasa din istoria fotbalului romanesc.

Conditiile insa erau altele. Orice jucator de perspectiva ajungea la Steaua sau Dinamo, niciun jucator de valoare nu parasea tara, echipele pe care le intalneai in Europa aveau limitare la jucatorii straini, nu exista aceasta imensa diferenta de azi intre Est si Vest, ca sa ajungi in finala trebuia sa treci de 4 adversari. Noi a trebuit sa trecem de 3 doar ca sa ajungem in grupe anul asta, iar in 2005-2006 am jucat 18 meciuri pana am ajuns la un pas de finala.

Pentru tot ce a facut Anghel Iordanescu ca jucator si antrenor la Steaua l-am respectat si l-am apreciat. M-a jignit si m-a ironizat mereu si am tacut de cele mai multe ori. Dupa meciul cu Schalke am ripostat. Atacase jucatorii si antrenorul nostru, iar eu asta nu permit. Asa am facut mereu pana acum, asa voi face si de acum incolo.

Cu Tudorel Stoica e alta poveste. E adevarat ca datorita lui am devenit stelist. Dar la fel de adevarat este ca n-am tinut cont de asta cand am refuzat sa-i aduc baiatul la Steaua. Se intampla in 2005. Poate am gresit, desi nu prea cred. De atunci, m-a atacat permanent, chiar si cand eram la Urziceni. DAR TOATE AU O LIMITA si m-am decis sa-i raspund si eu o singura data.

Imi cer scuze pentru gluma cu Di Caprio, nea Imi... poate a fost cam nelalocul ei, dar a fost doar o gluma.

Ce spun alde Rachita ma preocupa cam cat ma preocupa cate platici si carasi aurii au ingurgitat pelicanii din sud-vestul Deltei Dunarii joia trecuta, intre 2 si 5 PM."

Meme Stoica, atacat de suporterii Stelei

In urma declaratiilor facute de Meme Stoica in cursul zilei de vineri, mai multi fani ai Stelei au mers la acesta acasa, unde au afisat doua bannere cu mesaje jignitoare la adresa managerului.

De asemenea, oamenii vizati de atacul lui Meme au reactionat si ei.

M.D.

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#Meme Stoica scandal Steaua, #Meme Stoica declaratii Steaua, #Meme Stoica glorii Steaua , #Mihai Stoica