Cum si-a batut joc antrenorul Stelei de un fotbalist

Luni, 04 Iunie 2012, ora 09:45
3948 citiri
Cum si-a batut joc antrenorul Stelei de un fotbalist

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichita, este acuzat de un fost jucator al "ros-albastrilor" ca si-a batut joc de el si ca nu i-a dat vreo sansa de a demonstra ca merita sa joace in prima echipa.

Ovidiu Dananae a ajuns la Steaua in iarna, din postura de jucator liber de contract si a fost dat afara in vara. Olteanul sustine insa ca nu a avut sanse de a impresiona si il arata cu degetul, chiar daca nu-l numeste, pe Stoichita.

"Cu tot respectul pentru cei de la Steaua, nu ma asteptam in niciun caz sa se comporte in acest fel cu mine. Nu cred ca este normal ceea ce mi s-a intamplat. Daca jucam vreo patru - cinci meciuri si evoluam foarte slab, atunci era in regula sa nu mai fiu oprit la echipa. Insa, eu am jucat doar o singura partida in campionat si 45 de minute in Europa League.

Am stiut de mult timp ca nu mai sunt dorit. Nu mi se pare normal ca un antrenor care te respecta sa te puna la antrenamente sa joci fundas stanga, desi eu sunt fundas dreapta de meserie. Era logic ca in conditiile astea nu mai puteam sa impresionez pe nimeni. Apoi mi se parea normal ca macar Laurentiu Reghecampf sa-mi spuna in fata ca nu mai are nevoie de serviciile mele, nu sa aflu de prin presa aceasta informatie. Dupa ce am auzit de la jurnalisti de acesta decizie, intr-un final domnul Becali mi-a confirmat hotararea luata", a acuzat Dananae in editia tiparita a Prosportului.

Singurele meciuri ale lui Ovidiu Dananae la Steaua au venit in mandatul lui Ilie Stan. Evolutiile fundasului au fost insa dezastruoase, astfel ca Gigi Becali a ordonat trecerea pe linie moarta a jucatorului.

Desi nu avea un fundas dreapta valid in lot, pe final de sezon, Mihai Stoichita a preferat sa joace pe acel post cu Martinovici, Bicfalvi si Geraldo Alves, lasandu-l pe Dananae in afara lotului.

Fara contract, olteanul poate semna cu Rapid.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dananae dat afara Steaua, #Steaua bataie joc Dananae, #Ovidiu Dananae Steaua , #Mihai Stoichita
Comentarii