Levy, un pachet de nervi la plecare: La Steaua nu sunt conditii

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 15:25
3574 citiri
Levy, un pachet de nervi la plecare: La Steaua nu sunt conditii

Antrenorul israelian Roni Levy a sustinut, vineri, o conferinta de presa dupa ce si-a dat demisia de la Steaua Bucuresti.

Tehnicianul a caracterizat in termeni duri experienta sa de la clubul patronat de Gigi Becali, spunand, in nenumarate randuri, ca Steaua nu are conditii pentru a face performanta.

"Steaua are multe probleme acum si e o diferenta mare intre rezultatele asteptate si cele obtinute. Si am sa va spun si de ce! Steaua nu are conditii pentru a face performanta! Echipa asta a terminat pe o pozitie prosta in sezonul trecut. Apoi a schimbat zece jucatori. Nu are stadion, nu are conditii.

Acest lucruri sunt importante pentru o echipa mare. Stadionul este puterea acestui club. Tot timpul a trebuit sa ne plimbam pentru a juca acasa, ba la Constanta, ba la Ploiesti, ba la Cluj. E obositor si ne afecteaza psihic. Au venit jucatori noi, dar nici unul nu a fost cu noi in perioada de pregatire. Desi sunt jucatori buni, au nevoie de timp pentru a dovedi acest lucru.

I-am pierdut la inceputul sezonului pe Bilasco si pe Banel Nicolita. Pentru mine sunt foarte importante stabilitatea si continuitatea. Steaua n-a avut niciun jucator care sa joace mai mult de doi ani. Nu e normal pentru unul dintre cele mai mare cluburi din europa de est. La asa o traditie, trebuie sa ai jucatori care sa joace 4-5 ani.", a tunat Levy la conferinta de presa.

Israelianul a coborat tonul spre final si a tinut sa le multumeasca celor de la club pentru colaborare, spunand ca a fost tratat cu respect de toti membrii staffului tehnic.

"Vreau sa le multumesc celor de la club. M-au ajutat foarte mult si m-au respectat. Steaua va ramane in inima mea, mi-a placut foarte mult aici. Vreau sa le multumesc tuturor, lui Becali, Teia Sponte, Argaseala, Mihai Stoica, Narcis Raducan.

Am avut o relatie excelenta cu Meme, nu stiu de ce s-a tot scris despre conflicte in presa. Poate au fost mici neintelegeri, dar e ceva normal. Nu stiu daca Meme va ramane sau nu la Steaua. Am oferte, dar nu pot sa va spun de unde. Va multumesc tuturor, forza steaua.", a incheiat Levy.

14 meciuri a jucat Steaua cu Levy pe banca tehnica, in care a inregistrat cinci victorii, cinci egaluri si patru infrangeri. Sub comanda israelianului, Steaua a pierdut Supercupa Romaniei cu Otelul, a ajuns pe locul 9 in Liga 1 si pe locul 3 in Grupa J a Europa League.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Roni Levy, #Levy demisie Steaua, #Levy critica Steaua , #Roni Levy