7 mai negru la Steaua: Gloriile clubului, terfelite de MM Stoica

Marti, 07 Mai 2013, ora 08:17
4367 citiri
7 mai negru la Steaua: Gloriile clubului, terfelite de MM Stoica

In ziua in care se implinesc 27 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, actuala conducere a Stelei demonstreaza, inca o data, ca nu stie sa isi pretuiasca gloriile care au cladit numele celui mai de succes club din istoria Romaniei.

Prapastia dintre fosta echipa de aur a Stelei si cea condusa de Gigi Becali devine tot mai mare. Bazate pe principii diferite, cele doua echipe par ca nu mai au nimic in comun. Iar celebrarea celor 27 de ani de la castigarea celui mai important trofeu din istoria sportului romanesc va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, la Cheile Gradistei, fiind organizata de un om de afaceri, simpatizant al Stelei.

In schimb, actuala conducere a Stelei nu doar ca nu face nimic pentru a demonstra ca-si pretuiete gloriile, ba dimpotriva. Intr-o zi mare pentru fotbalul romanesc, managerul MM Stoica l-a terfelit pe Emeric Ienei, antrenorul Stelei '86.

"N-am auzit niciodata ca Ienei sa spuna ceva pozitiv la adresa noastra, asa ca nu ma mira! Unii suporta bine succesul nostru, altii mai putin bine. Eu, unul, n-am nicio problema cu cei care castiga, dar asta nu inseamna ca toti sunt capabili sa faca asta. Trebuie sa ai calitate umana ca sa poti recunoaste ca cineva face bine ce face. Iar ce s-a intamplat anul asta la Steaua este de domeniul fantasticului. Noi nu ne identificam cu performantele facute de unii pentru ca n-avem nicio legatura. Noi ne identificam cu rezultatele pe care le facem noi. Si sa elimini Ajax e mare lucru, la fel si sa invingi detinatoarea Ligii Campionilor", a tunat MM Stoica la Digi Sport.

Dupa ce a dat de pamant cu Ienei, MM Stoica si-a indreptat atentia si catre Dan Petrescu. Ce l-a infuriat pe MM? Petrescu afirmase ca "Steaua s-a luptat cu nimeni in acest sezon", lucru de netolerat pentru managerul general.

"Echipa asta a invins campioana din ultimii doi ani a Norvegiei, echipa campioana a Danemarcei si finalista Cupei Germaniei. Daca Dan Petrescu a uitat, am batut Chelsea. E foarte urat sa ai reactiile astea. Dar unii suporta mai greu succesul altora! Sa fie sanatos!", a afirmat MM.

Conducatorul gruparii ros-albastre nu s-a oprit insa aici si l-a acuzat pe antrenorul lui Dinamo Moscova ca ar fi invidios ca nu se afla in locul lui Reghecampf.

"E normal ca cineva care ocupa o functie pe care ti-o doresti tu sa nu-ti placa. Invidia e o molima care se raspandeste foarte usor in spatiul carpatico-danubiano-pontic", a conchis MM.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#MM Stoica Steaua 86, #Steaua 86, #Steaua Cupa Campionilor Europeni , #stiri Steaua