A refuzat Chelsea pentru a semna cu Steaua

Joi, 30 Iunie 2011, ora 09:03
2804 citiri
A refuzat Chelsea pentru a semna cu Steaua
Foto: gsp.ro

Steaua Bucuresti a semnat un contract pentru doua sezoane cu internationalul de tineret Under 17 Iulian Rosu.

Desi era in curtea clubului de multa vreme, Rosu nu avea un contract parafat cu gruparea din Ghencea. Pustiul care a facut parte din echipa nationala la Campionatul European Under 17 spune ca a refuzat oferte de la echipe importante din Europa pentru a semna cu Steaua.

"Cei de la Steaua mi-au propus inca de anul trecut sa semnez o intelegere, insa atunci am refuzat pentru ca ma gandeam sa plec in strainatate. Da, au fost discutii cu Auxerre, dar si cu Chelsea.

Atunci am gandit asa: 'Prefer sa plec in strainatate, nu semnez cu Steaua. Imi doresc sa plec afara deoarece acolo pot ajunge mai usor la un nivel mare'. Impresarul meu, Cristian Morosan, a negociat cu cele doua formatii, dar apoi m-am razgandit pentru a ramane in Ghencea.", a declarat Rosu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Tanarul aflat in curtea Stelei din 2000 a dezvaluit cum a fost convins sa semneze cu formatia "ros-albastra".

"Pentru ca m-a convins si pe mine, si pe tatal meu omul de la Steaua care a discutat cu mine, domnul Teia Sponte. Mi-a prezentat un proiect interesant, mi-a spus lucruri serioase si frumoase in ceea ce priveste viitorul Stelei si statutul meu la aceasta echipa. M-a convins si am semnat. Sunt extrem de satisfacut ca am un contract la 17 ani.

Acum sunt convins ca si la Steaua pot ajunge fotbalist mare. Oricum, eu m-am simtit bine la Steaua si pina acum. Cel mai mult am progresat intre 11 si 17 ani, cind am lucrat cu domnul Ion Toma si cu domnul Dumitru Uzunea, apoi si cu Leo Strizu la echipa a doua.", a mai spus tanarul fotbalist.

Iulian Rosu are sansa de a se bate pentru titulariare in echipa mare chiar din urmatorul cantonament, in care se va pregati sub comanda tehnicianului Roni Levy.

C.F.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Iulian Rosu, #Steaua Bucuresti, #Chelsea Londra, #jucatori viitor Steaua, #transferuri Steaua , #stiri Steaua