Alibec, amendat de Steaua

Luni, 06 Februarie 2017, ora 14:22
3303 citiri
Alibec, amendat de Steaua
Foto: Hepta

Denis Alibec va fi amendat de Steaua ca urmare a cartonasului rosu incasat in prima repriza a intalnirii cu CFR Cluj, din etapa a 22-a a Ligii 1.

Atacantul "ros-albastrilor" a fost inger si demon pentru Steaua in partida de la Cluj: a deschis scorul in minutul 15, dar n-a terminat prima repriza pe teren, fiind eliminat dupa doua cartonase galbene.

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca, foarte probabil, Alibec, aflat la primul meci oficial in tricoul vicecampioanei Romaniei, se va alege cu o amenda din partea clubului.

"Cartonasul rosu a fost dat foarte usor, dar Denis trebuie sa fie atent. Am vorbit cu el in Antalya, i-am spus ca nu e usor; cand joaca la Steaua, toti oamenii o sa fie cu ochii pe el, pe fiecare reactie pe care o are. O sa fie probabil amendat. Eu sper sa invete din aceasta seara si la urmatoarele meciuri sa fie mult mai bine", a spus Reghecampf, conform Digi Sport.

Reactia lui Denis Alibec dupa ce a marcat pentru Steaua, dar a primit si cartonasul rosu

CFR Cluj si Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, in etapa a 22-a a Ligii 1.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 15, cand Alibec a transformat excelent un penalti obtinut tot de el. Egalarea a venit in minutul 57, cand Deac a profitat de o eroare in apararea stelistilor.

Din minutul 43, Steaua a evoluat in 10 jucatori, dupa ce Alibec a fost eliminat. Egalitatea numerica a fost restabilita insa in minutul 72, cand Deac a luat drumul cabinelor mai devreme.

CFR Cluj si Steaua, egal dupa un meci plin de evenimente

In urma acestui rezultat, Steaua ramane pe locul 2 in ierarhia Ligii 1, cu 41 de puncte, la 4 puncte in spatele primei clasate, Viitorul Constanta. De partea cealalta, CFR Cluj se afla pe locul 7, cu 31 de puncte.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Denis Alibec amendat Steaua, #Alibec amendat cartonas rosu , #stiri Steaua