Antrenorul Stelei, terfelit si amenintat cu Interpolul

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 17:34
3993 citiri
Antrenorul Stelei, terfelit si amenintat cu Interpolul

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecapf, a fost jignit grav si chiar amenintat cu o ancheta a Interpolului.

Tehnicianul Ionel Ganea a reactionat extrem de dur dupa ce "Reghe" a intervenit in conflictul dintre el si Anamaria Prodan, jignindu-i si amenintandu-i pe cei doi soti.

"Eu mi-am vazut de treaba mea, nu e normal ca cineva sa vorbeasca de mine. Cornel Dinu a avut dreptate cu ce a zis despre fatalaul asta. Nu l-am rugat niciodata sa-mi gaseasca echipa si ii recomand sa-si vada treaba lui, de nevasta lui si de echipa pe care o antreneaza. Nu imi e frica nici de el, nici de nesimtita si tupeista de nevasta-sa.

Daca nu se opresc si mai pronunta numele meu, pentru ca eu nu am vorbit de ei decat atunci cand m-au atacat total nefortati de mine, atunci o sa le dau de lucru si la Interpol. Sa verifice de unde au ei atata avere. Atat ii spun, pe ea o saluta "Boxy". Mi-a zis sa-i transmit toate cele bune. Nu primesc sfaturi si lectii de viata de la o femeie care a declarat in presa ca a facut sex prin parcari si prin masina. Una care nu are studii, are doar tupeu.

Ma repet cu fatalaul asta despre cum titulariza el jucatorii. Pe sistemul 'ai semnat cu nevasta-mea joci, nu ai semnat vezi meciul din tribuna'. Ultima oara am dat exemplul lui Mihai Costea, dar va mai dau un nume: sunati-l pe Alex Baltoi", a declarat Ionel Ganea pentru ProSport.

Ganea, dezvaluiri incendiare despre Anamaria Prodan

Scandalul dintre Ganea si familia Reghecampf a explodat dupa ce antrenorul a acuzat-o pe Anamaria ca a pacalit mai multi fotbalisti si ca se foloseste de sotul ei pentru a avea cat mai multi sportivi sub contract.

"Pai noi nu stim cum face ea, am auzit si noi din spusele jucatorilor. Aduce jucatorul si isi opreste comision din contractul lui. Asa a facut peste tot, la Snagov, la Chiajna, la Bistrita. Si la Steaua au fost probleme cu ea, acolo unde jucatorii au spus cine nu semna cu Prodan, nu juca. Vedeti cazul Mihai Costea", a spus Ganea in urma cu cateva zile.

Reghecampf il pune la punct pe Ganea dupa jignirile adresate sotiei sale

Tehnicianul "ros-albastrilor" i-a dat o replica taioasa iar acum Ganea a trecut la amenintari.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Reghecampf Ganea scandal, #Reghecampf ancheta Interpol, #Reghecampf Anamaria Prodan Interpol , #stiri Steaua