Anunt oficial al Armatei: Suma colosala la care a fost evaluat brandul Steaua

Luni, 22 Februarie 2016, ora 17:23
5897 citiri
Anunt oficial al Armatei: Suma colosala la care a fost evaluat brandul Steaua

Ministerul Apararii Nationale a anuntat, luni, suma colosala la care a fost evaluat brandul Steaua. Aceasta evaluare a venit ca urmare a faptului ca echipa lui Gigi Becali a pierdut marca Steaua in noiembrie 2014.

Conform unui comunicat de presa remis Ziare.com, brandul Steaua a fost evaluat la 57.306.150 de euro.

"Referitor la marca Steaua, Comisia a constatat ca evaluatorul autorizat ANEVAR, selectat prin procedura competitiva si transparenta de catre CSA "Steaua", a incheiat procedura de evaluare a brandului "Steaua Bucuresti", stabilind valoarea acestuia la 57.306.150 Euro.

In conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfasura, in termenul prevazut de acordul cadru, procedurile subsecvente pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea marcii "Steaua Bucuresti" in perioada 2004-2014 si respectiv stabilirea taxei de licenta pentru clasa fotbal si ulterior pentru toate celelalte clase si produse din certificatul de marca", se arata in comunicatul transmis Ziare.com.

Reprezentantii Ministerului mai mentioneaza ca "dupa finalizarea procesului de calcul al taxelor de licenta, CSA Steaua poate demara procedurile competitive permise de lege pentru valorificarea marcii".

Ce se intampla cu stadionul Ghencea

De asemenea, reprezentatii Armatei au mai sustinut ca au incercat sa gaseasca o solutie si pentru valorificarea stadionului din Ghencea.

"Legat de stadionul si terenurile de antrenament din Complexul Ghencea, Comisia a informat conducerea M.Ap.N. cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfasurarea de competitii sportive pentru a face posibila utilizarea acestuia in conditii de legalitate.

Comisia monitorizeaza, conform mandatului stabilit de ministrul apararii nationale, derularea pe mai departe a acestor proceduri in maniera cea mai transparenta si corecta, ramanand deschisa dialogului cu reprezentantii clubului de fotbal reprezentat de FCSB, care pot contribui cu propuneri concrete si constructive la gasirea cu celeritate a unor solutii practice, conforme cu Decizia ICCJ nr. 3425/2014 si in acelasi timp, de natura sa promoveze si sa sprijine performanta sportiva.

Comisia numita de ministrul apararii nationale isi va continua activitatea pana la gasirea solutiilor legale, conform mandatului stabilit", transmite Armata.

Echipa de fotbal patronata de Gigi Becali a pierdut marca Steaua in noiembrie 2014, dupa o decizie a Curtii Supreme.

Din vara anului trecut, echipa de fotbal a fost evacuata din Ghencea.

C.S.

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...