Armata anunta ca va infiinta o noua echipa de fotbal Steaua - cum va fi finantata

Vineri, 13 Mai 2016, ora 10:01
11501 citiri
Armata anunta ca va infiinta o noua echipa de fotbal Steaua - cum va fi finantata
Foto: Hepta.ro

Dupa ce a pierdut procesul in privinta numelui "Steaua", Armata a anuntat ca-si va face o echipa de fotbal de seniori cu acelasi nume.

Juristul CSA Steaua, locotonent-colonelul Florin Talpan, a afirmat ca noua formatie a Armatei va lua fiinta in aceasta vara.

Potrivit reprezentantului CSA Steaua, sunt sanse ca investitorii sa fie straini, intrucat licitatia pentru parteneriatul privat va fi internationala.

"Vom avea in curand si fotbal de seniori, din sezonul urmator. Va exista o asociere, sunt convins ca vom gasi persoane interesate. Se va face o licitatie internationala pentru brandul Steaua Bucuresti. Ce spuneti, va fi interes?", a spus Florin Talpan pentru Gsp.

In Europa, o singura echipa mai este structurata in acest fel, Partizan Belgrad. In schimb, restul echipelor importante sunt societati private. De altfel, UEFA nici nu permite participarea in cupele europene a echipelor departamentale, singura solutie fiind un parteneriat public-privat.

Noua echipa ar urma sa ramana in Ghencea, unde actuala vicecampioana nu va mai fi primita.

"E exclus ca FCSB sa revina in Ghencea! S-a terminat, ruptura e definitiva! Am avut atatea procese cu Becali...A inregistrat in 2004 marca Steaua fara acordul CSA, n-a platit chiria, apoi ne-a dat in judecata si ne-a cerut 21 de miliarde, o creanta de la AVAB dintr-un proces pe care el il pierduse. Dupa ultimele negocieri, Becali a depus la OSIM aceasta marca noua, care e ceva...De nedescris", a completat Talpan.

Juristul Clubului Armatei lanseaza acuzatii grave dupa ce a pierdut procesul cu Steaua lui Becali

Clubul Sportiv al Armatei, proprietarul marcii "Steaua", a actionat in instanta echipa lui Gigi Becali, solicitand schimbarea numelui societatii care o administreaza.

Asta pentru ca Becali continua sa isi numeasca echipa Steaua Bucuresti, profitand de denumirea societatii care administreaza clubului, SC FC Steaua Bucuresti SA.

Prima instanta, Tribunalul Bucuresti, a respins actiunea Armatei.

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#noua echipa fotbal Armata, #echipa fotbal Armata, #Steaua Armata echipa fotbal , #stiri Steaua