Avancronica meciului Steaua - Fiorentina

Miercuri, 10 Decembrie 2008, ora 08:04
1117 citiri
Avancronica meciului Steaua - Fiorentina

Steaua si Fiorentina se infrunta miercuri in duelul ce va decide ocupanta locului 3 in grupa, cea care va continua in primavara Cupei UEFA.

Avand doar varianta victoriei, ros-albastrii sunt decimati de accidentari. Ogararu si Ghionea sunt incerti iar Goian este suspendat pentru cumul de cartonase. Astfel, antrenorul Dorinel Munteanu ar putea trimite in teren o defensiva inedita: Golanski, Baciu, Radoi, P. Marin.

Retragerea in defensiva a capitanului ii va face cu siguranta loc in linia mediana portughezului Tiago Gomes, care va face pereche cu Ovidiu Petre. Sia atacul ii da dureri de cap lui Munteanu, Kapetanos si Stancu fiind accidentati iar Arthuro si-a reziliat contractul.

Varf ar putea fi portughezul Antonio Semedo, care ar urma sa fie sustinut de Dayro Moreno. Columbianul Juan Toja profita de accidentarea lui Szekely si este anuntat titular.

Italienii nici nu se gandesc la o eliminare din Cupa UEFA, Mutu anuntand chiar ca toscanii vor sa castige competitia. Oficialii Fiorentinei se tem de reactia suporterilor din Ghencea la adresa lui Mutu.

Echipele probabile:

Steaua: Zapata - Golanski, M.Radoi, Ghionea, P.Marin - Ov.Petre, Tiago - Nicolita, Dayro Moreno, Toja - Semedo.

Antrenor: Dorinel Munteanu;

Fiorentina: Frey - Zauri, Gamberini, Kroldrup, Vargas - Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo - Santana (Jovetic / Osvaldo), Gilardino, Mutu.

Antrenor: Cesare Prandelli.

Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Steaua Fiorentina, #Liga Campionilor, #avancronica , #stiri Steaua