Basescu face lobby pentru revenirea Stelei in Ghencea

Vineri, 05 August 2011, ora 19:16
2205 citiri
Basescu face lobby pentru revenirea Stelei in Ghencea

Gigi Becali a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu i-a transmis ministrului Apararii Nationale, Gabriel Oprea, sa rezolve problema legata de inchirierea Complexului Sportiv Steaua, astfel incat echipa "ros-albastra" sa revina in Ghencea.

"Presedintele Basescu i-ar fi zis lui Gabi Oprea sa rezolve problema. Am informatii de la el din casa. Eu am facut un apel care probabil a fost auzit. Am zis ca daca se implica in multe lucruri, ar trebui sa se implice si in asta, pentru ca e un lucru important pentru tara.

Eu am spus sa se implice autoritatile, iar presedintele, daca il doare de tara lui, se implica si in cele mai mici lucruri. Presedintele a ascultat mesajul si s-a implicat.", a declarat Gigi Becali, intr-o conferinta de presa.

Latifundiarul din Pipera a anuntat ca va accepta ca Steaua sa joace din nou pe stadionul din Bulevardul Ghencea doar daca va primi arena gratis pentru a investi in modernizarea ei.

"Cum imi vine mie acum cand vad Arena Nationala, Cluj Arena? Vreau si Steaua sa aiba un stadion la fel. Eu am zis ca bag 15 milioane in el, dar sa mi-l dea mie.", a mai adaugat Gigi Becali.

In prezent, lotul echipei Steaua se antreneaza la Centrul National de Fotbal Mogosoaia sau la Complexul Sportiv Buftea. Steaua a avut terenul propriu suspendat in prima etapa a Ligii 1 si a evoluat la Constanta, in timp ce meciul din playoff-ul Ligii Europa, cu TSKA Sofia, se va disputa la Cluj-Napoca, pe echipei CFR Cluj.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecatorilor Tribunalului Bucuresti anularea marcii Steaua, aflata din anul 2003 in proprietatea societatii Fotbal Club Steaua Bucuresti SA si afirma ca FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentand chiria neachitata din ultima perioada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Traian Basescu, #Gigi Becali, #Steaua revenire Ghencea, #Basescu Steaua Ghencea , #stiri Steaua
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Daca plateste Basescu datoria Stelei, primim.
V
valencia
rank 1