Becali a dezvaluit numele noului antrenor al Stelei

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 08:01
5921 citiri
Becali a dezvaluit numele noului antrenor al Stelei
Bergodi si Becali, in 2009

Gigi Becali a dezvaluit, marti seara, numele noului antrenor al Stelei.

Finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea a intrat in direct la emisiunea "Un Show Pacatos" de la Antena 1 si a anuntat ca noul tehnician al "ros-albastrilor" va fi italianul Cristiano Bergodi.

"Scriu ziarele ca ma refuza toti antrenorii? O sa vedeti voi maine (n.r. miercuri). Pot sa va zic ca nu e Boloni. Numele noului antrenor incepe tot cu B, dar se termina cu di, nu cu ni. Daca sunteti destepti va dati seama", a spus Becali.

Imediat, prezentatorul emisiuni, Dan Capatos, l-a intrebat pe Becali daca e vorba de Bergodi, iar acesta a raspuns afirmativ.

Daca va ajunge in cele din urma in Ghencea, va fi cel de-al doilea mandat pentru tehnicianul italian in varsta de 46 de ani la Steaua, dupa cel din 2009.

A plecat cu scandal

Bergodi a mai pregatit-o pe Steaua in 2009, dar doar pentru 3 luni, parasind formatia "ros-albastra" dupa un scandal monstru cu Becali.

In septembrie 2009, la pauza meciului cu Seriff Tiraspol, din Europa League, Becali a intrat in vestiarul echipei, insa Bergodi l-a dat afara.

La scurt timp dupa terminarea partidei, Becali a anuntat ca peninsularul nu mai are ce cauta la Steaua si l-a dat afara: "M-a dat afara de la vestiare. M-a umilit in fata intregii echipe. Poate sa fie cel mai bun antrenor din lume ca tot nu-l mai tin. Fara demnitate mor".

Scandalul nu s-a terminat atunci, pentru ca Bergodi a afirmat in mai multe randuri dupa aceea ca nu si-a primit toti banii de la Becali si l-a reclamat pe acesta chiar la UEFA.

Il vrea si Modena

Sezonul trecut, Bergodi a pregatit-o pe Modena, grupare din Liga a 2-a italiana, iar oficialii gruparii italiene l-ar vrea in continuare la carma echipei.

Modena a incheiat sezonul trecut pe locul 10, iar sezonul ce urmeaza, pentru Bergodi obiectivul ar fi incercarea promovarii in Serie A.

Cristiano Bergodi le-a mai antrenat in cariera sa pe Imolese (2002-2003), Sassuolo (2003-2004), FC National (2005-2006), CFR Cluj (2006-2007), Rapid (2007) si Poli Iasi (2009).

Pe lista Stelei s-au mai aflat Cosmin Olaroiu, Gica Hagi, Antonio Conceicao, Billy Costacurta, Ladislau Boloni, Petre Grigoras si Ionut Badea.

In sezonul trecut, Steaua a fost pregatita de nu mai putin de 6 antrenori: Victori Piturca, Ilie Dumitrescu, Edy Iordanescu, Marius Lacatus, Sorin Cartu si Cosmin Olaroiu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali nou antrenor Steaua, #Cristiano Bergodi antrenor Steaua , #stiri Steaua
Comentarii