Becali, furios din cauza lui Reghecampf: Gigi nu accepta asa ceva!

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 11:16
7405 citiri
Becali, furios din cauza lui Reghecampf: Gigi nu accepta asa ceva!
Foto: EVZ

Comportamentul lui Laurentiu Reghecampf si modul in care incearca sa controleze lucrurile care se intampla la club l-au infuriat pe Gigi Becali.

Acest lucru a fost dezvaluit de Victor Becali, varul patronului Stelei, care a promis ca Reghecampf va suferi in perioara urmatoare represalii.

"Cu siguranta vor fi probleme la Steaua. Gigi chiar nu accepta asa ceva. Lui nu poti sa-i impui jucatori sau idei. Cu Gigi n-are cum, chiar si in situatia in care este acum", a spus Victor Becali la postul Sportro.

Principala nemultumire a lui Becali este, conform spuselor varului Victor, faptul ca Reghecampf incearca sa aduca jucatori la Steaua doar prin filiera Anamaria Prodan.

Victor Becali a acuzat-o, de altfel, pe sotia antrenorului Stelei, ca s-a bagat peste el la transferurile lui Milanov si Wesley, care ulterior nu s-au mai realizat.

"Daca as fi propus eu un jucator, n-ar fi acceptat. S-a pronuntat clar ca nu accepta. Cand fratele meu a fost intrebat de Celeban, Reghecampf a iesit in conferinta de presa si a spus ca nu are nevoie de ajutorul lui Giovani. Imediat sare in sus! Eu, oricum, daca propuneam un jucator, il propuneam varului meu. L-am propus pe Milanov la Steaua, iar a doua zi era sotia lui Reghecampf cu jucatorul la poarta la Gigi. Eu am vorbit cu Marinescu sa-l aducem la Steaua pe Wesley. Cand a venit a doua zi in Romania, Anamaria Prodan l-a luat acasa pe Wesley ca sa vorbeasca cu Reghe. Dar Reghe era la Praga atunci!", a adaugat Victor Becali.

Tensiuni la Steaua: Mihai Stoica a incercat sa-l demita pe Reghecampf

In vara, Steaua a transferat un singur jucator pe alta filiera decat cea a sotiei. Ionut Neagu a fost adus de la Otelul, insa Reghecampf a amenintat cu demisia.

Din momentul transferului, Neagu a fost folosit intr-un singur meci, cu Avantul Barsana in Cupa Romaniei.

De atunci, el vede meciurile din tribune si nu este primit la toate antrenamentele echipei.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#conflict Becali Reghecampf, #Laurentiu Reghecampf Steaua, #jucatori transferati Reghecampf , #stiri Steaua