Becali ia prima decizie in scandalul de la Steaua

Luni, 29 Iulie 2013, ora 12:45
3722 citiri
Becali ia prima decizie in scandalul de la Steaua

Gigi Becali nu mai tolereaza nicio iesire din partea angajatilor sai si l-a mandatat pe Viorel Hrebenciuc sa supravegheze deplasarea Stelei din Georgia, de la Tbilisi.

La rugamintea lui Gigi Becali, deputatul PSD a insotit delegatia Stelei care luni dimineata a plecat in Georgia.

Viorel Hrebenciuc a devenit un apropiat al clubului Steaua dupa arestarea lui Becali, iar presa a speculat ca ar fi investit si diverse sume de bani.

Din delegatia Stelei au facut parte si cei doi bodyguarzi care au ajutat la agresarea jurnalistilor in deplassarea de la Skopje.

Partida dintre Dinamo Tbilisi si Steaua se va disputa marti, de la ora 19:00, si va fi transmisa in format LIVE Text de site-ul Ziare.com.

Scene incredibile in Macedonia: Jurnalisti romani, agresati de oamenii lui MM Stoica

Jurnalistii trustului Pro au fost agresati de managerul general Mihai Stoica, ajutat de doi bodyguarzi ai clubului Steaua, pentru ca au intrat pe stadion la antrenamentul oficial programat inaintea meciului cu Vardar Skopje.

Mihai Stoica a fost dus la Politia din Skopje dupa ce reportera ProTV agresata a obtinut un certificat medico-legal.

Conducatorul campioanei Romaniei a primit o amenda de aproximativ 400 de euro pentru incidentul pe care l-a creat.

Anunt oficial al UEFA: Dubla ancheta impotriva Stelei

Forul european a anuntat ca va incepe nu una, ci doua anchete impotriva campioanei.

Steaua va fi anchetata in primul rand pentru ca nu a deschis antrenamentul oficial timp de 15 minute si nu a organizat o conferinta de presa.

O a doua ancheta vizeaza incidentele din tribune, dupa ce fanii Stelei au aprins torte si au aruncat cu petarde pe pista de atletism.

UEFA va lua o decizie in sedinta Comisiei De Disciplina programata pe 22 august.

C.S.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Viorel Hrebenciuc Steaua, #Viorel Hrebenciuc Gigi Becali, #Dinamo Tbilisi Steaua , #stiri Steaua