Cati bani ii cere Armata lui Gigi Becali pentru marca Steaua - surse

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 16:06
8386 citiri
Cati bani ii cere Armata lui Gigi Becali pentru marca Steaua - surse

Oficialii echipei lui Gigi Becali si reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au semnat, luni, un armistitiu, insa "razboiul" este departe de a se fi incheiat.

La discutiile de luni, Valeriu Argaseala a aflat pretentiile pe care Armata le are pentru ca echipa de fotbal sa foloseasca in continuare marca Steaua, potrivit Dolce Sport.

Sursa citata sustine ca Becali ar trebui sa plateasca anual o suma de aproape 1 milion de euro pentru a beneficia de marca Steaua.

De asemenea, Armata isi mai doreste sa primeasca un procent din vanzarea materialelor care poarta marca Steaua.

In plus, reprezentantii CSA Steaua au mai solicitat despagubiri pentru ca echipa lui Gigi Becali a folosit aceasta marca in ultimii zece ani. Acestea ar urma sa fie platite esalonat.

Cele doua parti se vor intalni dupa data de 15 decembrie pentru a gasi o solutie.

Decizii importante dupa negocierile Steaua - Armata: Iata ce se intampla cu echipa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, miercuri, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Citeste si:
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Se încing spiritele în PSD după ce partidul a comandat un sondaj care o dă pe Gabriela Firea pe prima poziție într-un top al încrederii. În urmă cu câteva săptămâni, într-un alt...
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
Guvernul ia în calcul pentru iarna aceasta mai multe scenarii privind aprovizionarea cu gaze naturale. Conform unor surse politice, oficialii ar putea raționaliza consumul pentru companii, în...