Ce spune Reghecampf dupa calificarea Stelei in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor

Joi, 04 August 2016, ora 08:21
5554 citiri
Ce spune Reghecampf dupa calificarea Stelei in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor
Foto: Hepta.ro

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca Nicolae Stanciu, autorul unei duble in partida cu Sparta Praga, a avut un randament bun, dar fara ajutorul celorlalti jucatori formatia ros-albastra nu putea obtine calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor.

"Am facut un meci bun, am marcat doua goluri si am reusit sa ne calificam in grupele Europa League. Acum asteptam tragerea la sorti si speram sa picam cu o echipa care sa ne permita sa mergem chiar in grupele Ligii Campionilor. Ar fi important pentru noi sa jucam impotriva unei echipe mai accesibile ca Manchester City. Mi-as dori un meci Steaua - Manchester City in grupele Ligii Campionilor decat in play-off.

Stanciu a avut un randament foarte bun azi, dar fara ajutorul celorlalti cred ca eu ca nu se putea obtine calificarea. Stanciu putea sa marcheze doua goluri azi, dar daca nu ne aparam bine si nu exista acest devotament atunci si cei de la Sparta Praga puteau marca. Iar la 2-2 se calificau ei. Sper ca jucatorii sa ramana cu picioarele pe pamant dupa acest meci pentru ca urmeaza un meci in campionat si ne dorim foarte mult sa castigam", a spus Reghecampf.

El a adaugat ca Steaua are jucatori care in urmatoarea perioada pot fi vanduti.

"Echipa noastra a crescut foarte mult, iar in urmatoarea perioada vor fi jucatori care pot fi vanduti, lucru care nu s-a mai intamplat in anii trecuti. Normal, si banii de la UEFA sunt importanti, pentru ca avand bani poti sa aduci jucatori tineri, mai ales ca atunci cand e vorba de Steaua cluburile au pretentii si cer 2-3 milioane", a afirmat tehnicianul.

Reghecampf spera ca diferendul dintre clubul de fotbal Steaua si CSA Steaua sa se incheie cat mai repede pentru ca echipa sa aiba si la meciurile din Liga I aceeasi sustinere din partea publicului.

"Le multumesc celor care au fost azi la stadion si au sustinut echipa. Au sustinut echipa Steaua, ca sa fie foarte clar. Sper ca aceasta problema dintre noi si CSA Steaua sa se rezolve cat mai repede. Pentru toata lumea ar fi bine sa se rezolve", a mentionat el.

Antrenorul nu a dorit sa ofere detalii despre jucatorii care ar putea fi transferati de Steaua in urmatoarea perioada, precizand ca are mare incredere in echipa actuala.

"Haideti sa vorbim de jucatorii care au reusit sa obtina aceasta calificare si nu de cei care ar trebui sa vina la echipa. Speram ca aceasta echipa va putea merge in grupele Ligii Campionilor, de ce nu? Am reusit doua meciuri bune, ce sa facem acum, sa alergam dupa jucatori? Eu am mare incredere in cei de acum. Daca vor ajunge altii aici, sper sa vina unii care pot juca in aceasta echipa. E foarte greu sa aducem jucatori care castiga foarte multi bani. Avem cateva pozitii unde am avea nevoie de inca o dublura sau de un jucator care ne poate ajuta", a precizat Laurentiu Reghecampf.

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, miercuri seara, dupa ce a invins formatia ceha Sparta Praga cu scorul de 2-0 (1-0), pe Arena Nationala din Capitala, in mansa a doua a turului trei preliminar al competitiei.

In partida tur de la Praga, cele doua echipe au incheiat la egalitate, scor 1-1. Steaua si-a asigurat astfel prezenta in grupele Europa League, in cazul in care ar fi eliminata din play-off-ul Champions League.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Steaua Liga Campionilor, #reactie Reghecampf Liga Campionilor , #stiri Steaua
Comentarii