Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Comentarii scandaloase despre Bucuresti, la o emisiune de sport din Olanda

Sambata, 22 Decembrie 2012, ora 08:16
5525 citiri
Comentarii scandaloase despre Bucuresti, la o emisiune de sport din Olanda

Trei fosti fotbalisti olandezi au transformat meciul dintre Ajax Amsterdam si Steaua intr-o discutie despre prostituatele din Bucuresti.

Cum Steaua este o necunoscuta pentru olandezi, asa cum antrenorul lui Ajax a declarat, meciul dintre cele doua echipe a starnit interesul batavilor pentru prostituatele din Bucuresti.

S-a intamplat vineri seara, la emisiunea Voetbal International, in care fostii fotbalisti Johan Derksen, Rene van der Gijp si Johan Boskamp au descris Bucurestiul ca fiind un oras plin de prostituate.

"Bucuresti, un oras care are o colectie minunata de curve! N-am vazut nicaieri unele mai bune!", a spus Dersken, ridicandu-le practic o minge la fileu si celorlalti invitati.

"Da, este cu adevarat grozav Bucurestiul! Ce femei, ce prostituate! Fantastic!", a raspuns van der Gijp.

Ultimul care a abordat acest subiect a fost Boskamp: "Din pacate, nu pot sa va contrazic!"

Cand a venit vorba despre Steaua, olandezii si-au demonstrat limitele, sustinand ca ros-albastrii au jucatori foarte masivi: "Campionatul din Romania e foarte dificil, iar Steaua e o echipa grea, formata doar din jucatori foarte inalti si puternici", a comentat Derksen.

Acestea au fost singurele comentarii facute despre meciul cu Steaua, cei trei vorbind in continuare despre succesul obtinut de Ajax in Cupa Olandei.

Cine sunt cei trei olandezi:

Johan Derksen (63 de ani): fost fundas, a evoluat in cariera pentru Go Ahead Eagles, Cambuur, Veendam, Haarlem, Meppen si MVV.

Rene van der Gijp (52 de ani): fost atacant, a evoluat in cariera pentru Sparta, Lokeren, PSV,Neuchatel Xamax, Aarau si Heerenveen. Are 15 selectii in nationala Olandei.

Johan Boskamp (64 de ani): fost fundas, a evoluat in cariera pentru Feyenoord, Holland Sport, Molenbeek si Lierse. Ca antrenor le-a pregatit pe Molenbeek, Lierse, Verbroedering, Breveren, Kortrijk, Anderlecht, Gent, Dinamo Tbilisi, nationala Georgiei, Genk, Al-Wasl, Kazma, Stoke City, Standard Liege, FCV Dender, Beveren.

In prezent, cei trei sunt analisti de sport in Olanda.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#olandezii despre bucuresti, #olandezi prostituate bucuresti, #ajax steaua, #emisiune sport steaua , #stiri Steaua