Concluziile lui Helmuth Duckadam dupa victoria Stelei - Interviu

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 10:29
6104 citiri
Concluziile lui Helmuth Duckadam dupa victoria Stelei - Interviu
Foto: Hepta.ro

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a analizat victoria obtinuta de formatia lui Laurentiu Reghecampf in fata turcilor de la Osmanlispor.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Duckadam a prezentat numele celor patru jucatori pe care i-a remarcat in aceasta partida.

Duckadam a mai explicat de ce nu crede ca Gabi Tamas va mai ajunge la echipa nationala si a vorbit si despre sansele de calificare.

Totodata, fostul portar de legenda a felicitat si Astra pentru victoria din Austria.

Iata interviul acordat Ziare.com de Helmuth Duckadam:

Care au fost remarcatii dvs. dupa aceasta partida?

As incepe cu Nita, care a aparat bine. Tamas, Tosca, Boldrin... si pe ei i-am remarcat. Cred ca in mare cam toata lumea s-a achitat de sarcinile pe care le-a avut, cel putin in repriza a doua. Prima repriza a fost slaba, dar a doua a fost buna.

Cum vi se pare ca a reactionat Tosca dupa episodul de la Chiajna? A parut mult mai determinat si mai concentrat...

Cred ca si-a dat seama ca trebuie sa fie foarte concentrat la fiecare faza. La un moment dat, avand foarte multa incredere in el, a mai neglijat aceasta problema.

Pe Tamas cand credeti ca-l vom vedea la echipa nationala?

Nu cred ca o sa-l mai vedem. Nu cred ca il va convoca Christoph Daum, mai ales ca in acest an nu mai avem niciun meci. Anul urmator, Gabi va avea un an in plus, iar eu cred ca Daum va merge pe jucatori tineri, de perspectiva.

Bourceanu la ce nivel este? Mai poate fi pastrat si din iarna?

Asta in primul rand este o problema pe care o stie patronul. El va discuta cu Reghecampf si vor lua o decizie impreuna. Alex are un joc constant, dar acum depinde ce se doreste si la Steaua. Daca se doreste o reintinerire, o schimbare a lotului, sa faci o echipa de perspectiva. Atunci te gandesti daca pastrezi un jucator care are totusi o varsta.

Se spune ca victoriile de acest gen unesc grupul. Poate fi aceasta victorie momentul unui nou inceput?

Steaua intotdeauna a stiut sa joace meciurile cu miza. Si cel cu Zurich, si cel cu Villarreal. In campionat avem probleme pentru ca toate echipele se mobilizeaza contra noastra si e greu sa desfaci o aparare care sta pe doua linii. Poate ne lipseste acel numar zece, dar eu cred ca echipa isi va reveni si in retur vom vedea o alta echipa.

Ce sanse credeti ca are Steaua acum de calificare?

De ce sa nu producem surpriza? Cum am reusit sa obtinem aseara o victorie, iar turcii au castigat la Villarreal. Este o sansa si va trebui sa o jucam. Avem o sansa, e la indemana noastra. Sigur va fi un meci foarte greu, dar nu imposibil.

V-ati bucurat si pentru Astra?

Cu siguranta, da, m-am bucurat. Astra a facut o figura foarte buna in Europa League si merita felicitari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua Osmnalispor, #Helmuth Duckdam Steaua , #stiri Steaua
Comentarii