De ce va spulbera Steaua toate adversarele: Nimeni nu-i va sta in cale! - Interviu

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 07:13
6254 citiri
De ce va spulbera Steaua toate adversarele: Nimeni nu-i va sta in cale! - Interviu
Foto: Hepta.ro

Pana la reluarea Ligii 1 a mai ramas doar o saptamana, iar evenimentele petrecute in aceasta iarna au dus la o situatie total atipica: echipa de pe locul 4 este considerata marea favorita la castigarea titlului, desi se afla la sase puncte de lider.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, antrenorul Ionut Popa a analizat principalele miscari facute in aceasta iarna in Liga 1 si are un verdict simplu: Steaua ia campionatul la pas.

Mai mult, Popa este de parere ca Laurentiu Reghecampf are la dispozitie cel mai bun lot din ultimii 30 de ani.

Iata interviul acordat Ziare.com de Ionut Popa:

Traim intr-o perioada plina de repatrieri in Liga 1. Vor aduce un plus toti acesti jucatori cu experienta?

Nu stiu daca Mutu mai face poate face n Liga 1. Are o varsta totusi, sunt 37 de ani, iar parerea mea este ca dupa ce treci de 35 de ani este foarte greu sa mai joci. Nu contest valoarea lui Mutu, a fost un jucator foarte mare, dar are totusi o varsta.

Astept insa sa vad replica lui Marica, el vine dupa o perioada in care a marcat un singur gol in 300 si ceva de zile, dar va juca la o echipa mare si-i va fi mai usor.

Va place noua Steaua?

Dupa parerea mea, Steaua ia campionatul la pas, nimeni nu-i va sta in cale! Nu are rivala in Liga 1 la ora actuala. Reghecampf are la dispozitie cel mai bun lot de dupa 1986. Are foarte multe solutii, o echipa de top.

Despre intoarcerea lui Gabi Tamas ce parere aveti?

Tamas este un jucator care mi-a placut, dar sa lase spritul! Sa mearga la biserica, sa faca ce o face, dar fara bautura. Oricum, si treaba asta cu biserica... Am mai vazut eu nunti de baptisti la care se bea pe sub masa.

Vedem totusi foarte multi fotbalisti peste 30 de ani care au ajuns in Liga 1, chiar si la echipe mici cum ar fi Chiajna. N-ar trebui sa ne uitam si spre tineri?

Sigur ca da. Cel mai mare castig la ora actuala este Gica Hagi cu Academia lui. Ar trebui felicitat, este de admirat pentru tot ce a facut acolo.

Cantonamentul echipei nationale din Antalya cum vi s-a parut?

Cum sa mi se para? Ca o nunta intr-un avion! Nu inteleg acest rost al cantonamentului, chiar nu-l vad. Cred ca in afara de Iordanescu si Burleanu nimeni nu intelege pentru ce s-a facut acest cantonament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ionut Popa Steaua, #Ionut Popa transferuri Liga 1 , #stiri Steaua