Decizii importante dupa negocierile Steaua - Armata: Iata ce se intampla cu echipa

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 14:04
6464 citiri
Decizii importante dupa negocierile Steaua - Armata: Iata ce se intampla cu echipa
Foto: Gazeta Sporturilor

Prima runda a negocierilor dintre Steaua si clubul Armatei a avut loc luni si s-a incheiat cu un acord de principiu intre cele doua parti.

Echipa patronata de Gigi Becali a obtinut acordul celor de la Ministerul Apararii pentru a folosi marca "Steaua" pana la data de 15 decembrie inclusiv, pentru a nu afecta activitatea clubului pe final de an.

Apoi, partile au convenit sa reia negocierile la inceputul anului viitor, pentru a stabili conditiile finale in care FC Steaua isi poate pastra numele, emblema, culorile si palmaresul.

Iata comunicatul de presa comun al FC Steaua si CSA Steaua:

"Luni, 8 decembrie 2014, la sediul CSA Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii clubului si reprezentantii FC Steaua Bucuresti S.A., pe tema situatiei generate de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 3 decembrie 2014.

La intalnire au participat presedintele clubului de fotbal Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Gheorghisor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de presedintele clubului George Boroi si membrii Consiliului de conducere.

In urma discutiilor purtate reprezentantii celor doua cluburi au stabilit, de comun acord, urmatoarele:

1. Cele doua cluburi au luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

2. Cluburile au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in Cupele Europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana la data de 15 decembrie 2014.

3. Dupa aceasta data cele doua cluburi vor continua discutiile si vor elabora termenii viitoarei colaborari, definitivand elementele concrete de punere in practica a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

La finalul intalnirii, presedintii celor doua cluburi au reafirmat disponibilitatea de dialog si cooperare in sensul sprijinirii si continuitatii sportului de performanta.

Reprezentantii celor doua cluburi au hotarat ca la finalul intalnirii sa fie emis prezentul comunicat comun de presa, fara a mai fi acordate alte declaratii de presa sau interviuri pe acest subiect."

Primele negocieri dintre Steaua si Armata: Zi decisiva pentru echipa lui Becali

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat marca "Steaua" inregistrata de echipa lui Gigi Becali in 2004.

Prin urmare, formatia campioana nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua, emblema actuala, culorile rosu si albastru si nici macar palmaresul fara acordul clubului Armatei.

FC Gazde Bucuresti, echipa lui Gigi Becali

La meciul cu CSMS Iasi, disputat duminica seara, Steaua a fost numita "echipa gazda", iar emblema si numele de pe echipamentele de joc au fost acoperite.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Steaua Armata negocieri, #Steaua Armata marca, #Becali pierde marca Steaua, #Becali Steaua Armata proces , #stiri Steaua