Emeric Ienei critica Steaua in termeni duri dupa remiza de la Medias - Interviu

Luni, 27 Februarie 2017, ora 12:00
5216 citiri
Emeric Ienei critica Steaua in termeni duri dupa remiza de la Medias - Interviu
Foto: Hepta.ro

Antrenorul care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, Emeric Ienei, a criticat in termeni duri echipa ros-albastra dupa remiza de la Media, scor 1-1.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Emeric Ienei a afirmat ca Steaua are "o aparare varza".

De asemenea, Ienei a incercat sa explice motivele pentru care Steaua a ajuns in criza si a comentat si declaratiile lui Becali la adresa lui Reghecampf, dandu-i dreptate finantatorului.

Iata interviul acordat Ziare.com de Emeric Ienei:

Cum vi s-a parut jocul Stelei de la Medias?

Nici nu stiu ce pot sa spun, au jucat atat de prost... Steaua a inceput din nou sa joace numai cu mingi lungi, iar in aparare sunt varza! Au jucat destul de slab pentru o candidata la campionat.

De ce nu reuseste Steaua sa aiba un joc mai combinativ?

Nu mai au deloc acel joc combinativ. Nu cred ca au uitat fotbalul, dar ceva s-a intamplat. Poate si s-au schimbat prea mult jucatorii, poate ca si adversarul nu mai respecta atat de mult Steaua si atunci sigur ca se ajunge aici. Adversarul joaca agresiv si Steaua nu poate sa raspunda la treburile astea pentru ca au fost obisnuiti sa priveasca altfel adversarul. Lotul este destul de valoros, dar se vede lipsa jucatorilor care au plecat.

Aminteati de problemele din defensiva. Ce credeti ca se intampla?

Tamas este un jucator de valoare, dar in ultimul timp nu prea respecta ceea ce trebuie sa faca un fundas central. Se duce si mai in fata, nu mai dubleaza asa cum trebuie. Pe Balasa in schimb nu l-am remarcat, dar nici nu pot sa spun ca a jucat foarte slab.

Denis Alibec ce impresie v-a lasat in primele meciuri la Steaua?

Alibec este un jucator de valoare, foarte puternic, dar nu este jucat asa cum trebuie deocamdata. Ieri a avut cateva actiuni de jucator de valoare, dar a si stricat mai multe mingi. In ceea ce priveste cuplul cu Gnohere, s-a vazut ca inca nu sunt obisnuiti unul cu altul

Cum vi s-a parut iesirea lui Gigi Becali de dupa meci?

A avut o iesire destul de neplacuta pentru echipa si pentru noi, care stiam ca este alaturi de jucatori si ii sprijina. Totusi, pe undeva a avut dreptate pentru ca echipa nu a jucat asa cum trebuie.

Sigur, mai sunt cateva jocuri, iar eu cred ca Steaua poate si trebuie sa isi revina. Cu o insistenta foarte mare din partea conducerii si a antrenorilor, incat sa aiba acel spirit de luptatori jucatorii. Totusi, ei ar trebui sa se gandeasca mai mult la joc, sa-si dea seama ca fotbalul tine de tehnicitate.

Atmosfera de la echipa cum vi se pare?

La Steaua e un pic de bai. Ei nu primesc pozitiv criticile. Ceea ce spunem, o facem pentru ca ei sa joace mai bine. Dar ei cred ca noi spunem pentru ca suntem invidiosi pe ei.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#Emeric Ienei Steaua, #Medias Steaua , #stiri Steaua