EXCLUSIV Armata a semnat actele - isi face stadion de lux din bani publici

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 07:02
11075 citiri
EXCLUSIV Armata a semnat actele - isi face stadion de lux din bani publici
Foto: Hepta.ro

Intr-un moment in care stadionul din Ghencea este parasit de aproape jumatate de an si nu se stie daca neintelegerile cu echipa lui Gigi Becali se vor rezolva vreodata, Armata a obtinut acordul pentru transformarea actualei arene intr-una de lux.

Comandatul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua, George Boroi, a declarat, in exclusivitate pentru Ziare.com, ca institutia pe care o conduce a obtinut aprobarile pentru modernizarea bazei din Ghencea, iar actele au fost deja semnate.

Fondurile vor fi asigurate din bani publici, in contextul in care Romania se pregateste de organizarea unor meciuri de la Campionatul European din 2020.

"S-au semnat documentele premergatoare, iar baza din Ghencea a fost inclusa pe lista celor ce vor fi modenizate. Banii nu vor fi asigurati de unitatea noastra militara, ci de Compania de Investitii", a declarat George Boroi pentru Ziare.com.

Comandantul CSA Steaua a refuzat sa faca publice alte detalii despre proiect, mentionand ca nu le poate transmite.

Exclusiv Becali trece la fapte - decizie radicala luata de patronul Stelei

In aceste conditii, ramane fara raspuns o intrebare esentiala: se mai justifica o investitie ce poate trece 20 de milioane de euro intr-un stadion care acum nu mai gazduieste nicio echipa?

Reprezentantii CSA Steaua refuza sa comenteze, iar eventuale intrebari mai incomode sunt pasate, de fiecare data, "cu toata stima" de la o persoana la alta.

Stadionul Steaua este al treilea care a reusit sa obtina acordul pentru modernizare, in perspectiva organizarii Campionatului European din 2020, dupa arenele din Giulesti si Stefan cel Mare.

In momentul in care si-a depus candidatura, tara noastra si-a asumat faptul ca va moderniza patru stadioane din Capitala, pentru ca echipele ce ne vor vizita sa aiba conditiile necesare.

Numai investitiile in aceste stadioane, a caror soarta va fi incerta dupa turneul final, pot trece de 100 de milioane de euro.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#stadion nou Steaua, #modernizare stadion Steaua , #stiri Steaua