Femeia din spatele transferului lui Marica: Cine l-a convins sa semneze cu Steaua

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 21:00
5461 citiri
Femeia din spatele transferului lui Marica: Cine l-a convins sa semneze cu Steaua
Foto: captura Dolce Sport

Fostul presedinte de la Rapid, Astra si Dinamo, Dinu Gheorghe, sustine ca o femeie a stat in spatele transferului lui Ciprian Marica la Steaua.

Potrivit spuselor lui Dinu "Vama", Anamaria Prodan a fost cea care l-a convins pe Marica sa semneze cu Steaua. De asemenea, Anamaria Prodan ar fi rezolvat si transferul lui Marko Momcilovici.

"Trebuie sa observam neaparat ceva. Venirea Anamariei Prodan in tara a rezolvat imediat lucrurile. Cum a venit ea, cum a semnat si Marica. Am informatii foarte clare ca si transferul lui Momcilovici tot ea l-a rezolvat si a avut un rol considerabil in perfectarea lui", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

In plus, Anamaria Prodan incearca acum sa rezolve si transferurile lui Budescu si Enache. "Anamaria Prodan ii suna pe domnii Coman si Buduru sa-i ia la Steaua. S-a discutat si cu jucatorii", a comentat Marius Sumudica.

Anamaria Prodan s-a intors in aceasta saptamana in tara, dupa cateva luni petrecute in SUA, unde a pus la punct toate detaliile dezvoltarii scolii de fotbal Laurentiu Reghecampf.

Ciprian Marica a semnat cu Steaua - oficial

Potrivit unui comunicat oficial al clubului Steaua, Ciprian Marica va purta tricoul cu numarul 9 si va pleca vineri in Turcia pentru a se pregati alaturi de noii sai colegi.

Ciprian Marica va avea un salariu de 2.600 de lei pe luna si o prima de calificare in grupele Ligii Campionilor in valoare de 1 milion de euro, daca va juca cel putin 50% din meciurile din preliminarii.

Marica are posibilitatea sa rezilieze unilateral contractul cu Steaua in orice clipa, fara sa plateasca vreo despagubire.

Atacantul in varsta de 30 de ani vine dupa o pauza de cinci luni, dupa despartirea de Konyaspor.

Ultimul gol marcat de Marica dateaza din 12 februarie 2015, in meciul cu Galatasaray din Cupa Turciei.

Marica a mai evoluat in cariera pentru Dinamo, Sahtior Donetk, Stuttgart, Schalke 04 si Getafe.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Anamaria Prodan Ciprian Marica, #Ciprian Marica semnat Steaua , #stiri Steaua