Florin Costea s-a saturat de Steaua si vrea sa plece!

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 08:28
3257 citiri
Florin Costea s-a saturat de Steaua si vrea sa plece!

Partida de la Timisoara din Cupa Romaniei ar putea fi ultima jucata de Florin Costea in tricoul Stelei, atacantul fiind hotarat sa plece cat mai repede de la formatia "ros-albastra".

Situatia tensionata din ultimele zile precum si reactia fanilor de la aeroport se pare ca l-au afectat serios pe fostul oltean, care initial ceruse timp pana in iarna pentru a demonstra de ce este in stare.

Incoltit de toata lumea, Florin Costea vrea ca in urmatoarele zile sa-si rezilieze contractul cu Steaua, informeaza Prosport.

Mai mult, se pare ca fostul varf al "Stiintei" a ramas si fara sustinerea antrenorului Ilie Stan, care a declarat ca a facut tot ce i-a stat in putina pentru a-l aduce pe drumul cel bun.

"La Branesti n-aveam jucatori de valoarea lui Florin, dar puteam lucra mai bine cu ei. Costea nu intelege ca e la Steaua si ca e diferenta mare fata de Craiova. I-am zis ca vreau sa-l pun pe picioare, sa fie peste ce era in urma cu doi ani. Am tras de el, dar nu intelege.", a declarat Stan.

Steaua, umilita de suporteri la aeroport

Jucatorii Stelei au avut parte de o surpriza neplacuta vineri seara pe aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Timisoara, acolo unde au pierdut meciul de Cupa Romaniei cu Poli, scor 0-2.

Cativa suporteri ai Stelei i-au asteptat pe jucatorii lui Ilie Stan la aeroport pentru a protesta fata de evolutia slaba a echipei din ultimele intalniri. In asteptarea jucatorilor, faniii au cantat "Vesnica pomenire", dupa care i-au apostrofat pe "ros-albastrii", numindu-i "chifle" pe fratii Costea.

#Florin Costea, #Universitatea Craiova, #Florin Costea plecare Steaua , #stiri Steaua